Rôzne

Automat na mlieko

mimitje - fotkamimitje, 1. júla 2012

Verecháčky z Bratislavy, alebo okolia, neviete mi poradiť, kde je v
Bratislave automat na čerstvé kravské mlieko, alebo kde sa dá čerstvé
kravské mlieko kúpiť? Ďakujem!!

@zareaguj


Diskusia k téme

irenaw
automat napríklad na trhu Miletičova, pri Kauflande oproti vjazdu na parkovisko, vo Farmárskej tržnici vnútri, napísala som len tie, kam chodievam, skús napísať lokalitu, iste ti niekto napíše aj tam :-)
mimitje
Ďakujem, @irenaw ! Ja bývam v centre - BA 1. Miletičova nie je ďaleko, tak asi odskočim tam. Chcem urobiť tú syrovú hrudku, ktorá je tu od viacerých varecháčok.
sjuz
Petržalka - Terno pri Tescu...
rea1
@irenaw , bacha, automat na trhovisku na mileticke uz daaavno zrusili, idioti! ten, co bol nedaleko predajcov hydiny, za chrbtom kvetinarov. o dalsom na trhovisku netusim, a to tadial chodim denne z prace. ak je, daj vediet, kde. dakujem.
irenaw
ďakujem za info @rea1 dobre, že si napísala, to bol mliekomat, kde som chodila hneď od otvorenia. teraz chodím do tých ďalších dvoch, za tie ručím, že sú stále funkčné. to sú trpáci, tam asi viac frčia iné nápoje :(
rea1
@irenaw , je to proste banda debilov, marna slava. pritom ten mliekomat prevadzkoval ten isty pablb, ktory prevadzkuje ten v petrzalskom Terne pri Tescu. ja mam zdroj domaceho kravskeho, ale to vies - krava je niekedy krava, otehotnie a ja mam na dlhsi cas obmedzeny prisun. ale objavila som celkom dobre nahradne mlieko - flaskove z Levmilk plno- a polotucne. biela umelohmotna flasa s cervenym alebo modrym vrchnacikom. kvalitu mlieka posudzujem podla toho, ci si "sadne". teda ci sa z neho stane kvalitne kysle mlieko. ak ano - mozem ho pit. ktore nie, to je hnoj a to si ja do kuchyne nepustim. a toto, plnotucne (u nas doma sa mu hovori fulfetove - full fet :-) ), si sadne takmer ako to volakedajsie, socialisticke, zo sklenenej flase. takze mozem odporucit ako obcasnu nahradu. :-)
gman
pri kauflande ako je sh Mladost a tiez aj vo freshmarkete, stara ikea.
tiginko
niekde na konci Dúbravky pri Coop predajni, nebola som tam ale viem od známej...
snahulak
Já som začal využívať ten automat pri Terne. Mlieko je vynikajúce a bez problémov mi v chladničke vydrží aj tri dni bez prevarenia. Vôbec nestráca chuť!
Bol som teraz 2 týždene v HR a tam som si na dobrom mlieku pochutnával, tiež malo prirodzenú chuť a 2-3 dni vydržalo.
Potvrdzujem kvalitu plnotučného LEVMILKU, automat bol pokazený a tak som siahol po tomto a bol som spokojný.
Z automatu brávam do 1,5 l Petky, hodím tam 1 € a natečie mi rovno 1,42 l a vôbec mi nevytečie spenené po fľaši.
Ináč ešte poznamenávam, že do takej Petky su kupujem aj Ryzling rýnsky na Nám. hraničiarov a téš som spokojný...:-)