Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 71 najnovší komentár včera 22:26
- Musha: Tvaroh na cheesecake 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 71 najnovší komentár včera 22:26
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 167 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 71 najnovší komentár včera 22:26
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Demikát, to je svetový unikát! Takto sa jedinečná slovenská bryndzová polievka varí na Liptove VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Slaná bublanina VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO
-
Papierové košíčky nie sú len na pečenie. Zachránia oblečenie aj váš nápoj. Neveríte? VIDEO
-
Srbské rebierko, obrátené rezne aj slovenský hrebeň: 11 tipov, čo navariť z bravčového karé
-
Dá sa to zachrániť: Rozmrazené mäso za pár minút? Toto je trik pre zábudlivých
-
Víkendové pečenie: Hrnčekový, mrveničkový, zalievaný aj kefírový. 12 receptov na fantastické slivkové koláče
-
Paradajky a papriky spolu v pohári: Lečo, omáčky, ba aj polievka... V zime akoby ste našli!
-
Koniec prázdnin: Perky, buchty, šúľance aj lokše. 10x sladký obed s makom
-
Skúste to takto: Nemáte haluškár? Super nápad, ako urobiť halušky aj bez neho. Stačí vám len igelitové vrecko!
-
12x plnená paprika: Toto famózne jedlo bude najchutnejšie práve teraz
potom ze to musi byt ten nadrozmerny siroky sporak, inak to nevojde :-)
no a nakonie sa nasiel aj normalny :-)
treba si urcit priority, potom popozerat v obchode, pripadne vyskusat plechy, lebo vnutorny rozmer nie je uplne ten spravny udaj, moze zavadzat ventilator ci zadny okraj rostu...
no a ak je dost casu, popozerat vybratu znacku na nete, tipujem ze v najblizsich dvoch troch mesiacoch mozes usetrit aj do polovice ceny pri troche stastia, budu vypredaje :-)
ono je to fajn ich mat viac, ked sa pecie nieco , co nestihnes tak rychlo vykrajovat a ukladat, ako sa pecie :-)
Len mam otazku: ak pecieme v teplovzdusnej rure, zapnuty termoobeh , ? alebo horni dolni ohrievanie ? tam sa tvori vela pary na ovocne tvarohove nie je dobre / ? treba teplotu upravit ... ako ...
nastavit na ?
/ www.pluska.sk/ipeknebyvanie/servis-reality/prakticka-...
co som poslala co su tam nakreslene
to je ktory shora 4-ty ? Ventilátor s kruhovým ohrevným telesom , kruhovým ohrevným Telesom: nastaveni tohto režimu dosiahnete rovnomernú teplotu ,
alebo je to s hora 5 -ty ? Ventilátor s ohrevom + spodný ohrev ,
ohrevom Ventilátor + spodný + vrchný ohrev: ? /
.... poradiť zložitejšie,ako piec piskotove cesto ? alebo
ako sa toto odpaľované cesto pečie ... ?
ako sa pecu zapusky postup pecenia teploty program ? cim je rura viac fukcna tym je pecenie zlozitejsie ...
ak peciem v teplovzdusnej rure ?. je to rozdiel oproti klasickemu spodnemu a vrchnemu ohrevu.
Skombinovala som viacej techník pečenia , lebo každý vraví niečo ine, ale táto kombinácia je vhodná. ? na ake cesto ... prosim poradte ...
piskotove cesto po vybratí z rúry spľasli, a vzdrutra sa zdaju bit surove ... aj ked sa to pecie dllho ... ako piect tvarohovu babovku ... ? ked to peciem aj 80 minut je to zle zvonka pekne upecene a znutra velmi mokre nedopecene :(
Postupovať podľa zaužívaného / 40 rocneho uspesneho/ postupu a teploty oproti klasickemu . plynn spodnemu a vrchnemu ohrevu. rúry ako inokedy.. sa neda ...
viem každá rúra pečie inak. Prosim poradte ako mam piect v novej rure amica ?
dakujem prosim posielajte mi radu aj na Gabi_3@centrum.sk