Diskusie
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 6 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 4 najnovší komentár 5. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 409 najnovší komentár dnes 10:13
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 409 najnovší komentár dnes 10:13
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 6 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 13 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 242 najnovší komentár dnes 10:13
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 4 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Nepečené datľovo-čokoládové bonbóny VIDEO
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva VIDEO
- Čokoládové kocky s kardamómom a pomarančom VIDEO
- Hľadáte perfektné cesto na vykrajované koláčiky? Skúste toto naše len zo 4 surovín! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Jednoduchý trik, ako expresne ozdobiť drobné pečivo VIDEO
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky VIDEO
- Toto sú stálice: 10 najlepších klasických koláčov a zákuskov na vianočné sviatky. Sú tu aj tie vaše?
- Linecké koláčiky: Prezradíme vám najlepší recept aj fintu, ako z jedného cesta urobiť 7 druhov vianočného pečiva
- Rokmi overené: 10 receptov na vianočné plnené oriešky, ktoré piekli už naše babky
- Budú vítané: Syrové, tvarohové, bryndzové aj lacné. 11x slané drobné pečivo na vianočné sviatky
- Cukrárske tajomstvo: Ako zvyknete rozpúšťať čokoládu? Na tento dôležitý fakt určite nezabudnite!
- Šuhajdy, grilážky, guľky: 10 tradičných nepečených vianočných cukroviniek. Toto sú hity každých sviatkov
- 8x plnené kokosky: Stavte sa, že tieto koláčiky sa cez Vianoce minú ako prvé
potom ze to musi byt ten nadrozmerny siroky sporak, inak to nevojde :-)
no a nakonie sa nasiel aj normalny :-)
treba si urcit priority, potom popozerat v obchode, pripadne vyskusat plechy, lebo vnutorny rozmer nie je uplne ten spravny udaj, moze zavadzat ventilator ci zadny okraj rostu...
no a ak je dost casu, popozerat vybratu znacku na nete, tipujem ze v najblizsich dvoch troch mesiacoch mozes usetrit aj do polovice ceny pri troche stastia, budu vypredaje :-)
ono je to fajn ich mat viac, ked sa pecie nieco , co nestihnes tak rychlo vykrajovat a ukladat, ako sa pecie :-)
Len mam otazku: ak pecieme v teplovzdusnej rure, zapnuty termoobeh , ? alebo horni dolni ohrievanie ? tam sa tvori vela pary na ovocne tvarohove nie je dobre / ? treba teplotu upravit ... ako ...
nastavit na ?
/ www.pluska.sk/ipeknebyvanie/servis-reality/prakticka-...
co som poslala co su tam nakreslene
to je ktory shora 4-ty ? Ventilátor s kruhovým ohrevným telesom , kruhovým ohrevným Telesom: nastaveni tohto režimu dosiahnete rovnomernú teplotu ,
alebo je to s hora 5 -ty ? Ventilátor s ohrevom + spodný ohrev ,
ohrevom Ventilátor + spodný + vrchný ohrev: ? /
.... poradiť zložitejšie,ako piec piskotove cesto ? alebo
ako sa toto odpaľované cesto pečie ... ?
ako sa pecu zapusky postup pecenia teploty program ? cim je rura viac fukcna tym je pecenie zlozitejsie ...
ak peciem v teplovzdusnej rure ?. je to rozdiel oproti klasickemu spodnemu a vrchnemu ohrevu.
Skombinovala som viacej techník pečenia , lebo každý vraví niečo ine, ale táto kombinácia je vhodná. ? na ake cesto ... prosim poradte ...
piskotove cesto po vybratí z rúry spľasli, a vzdrutra sa zdaju bit surove ... aj ked sa to pecie dllho ... ako piect tvarohovu babovku ... ? ked to peciem aj 80 minut je to zle zvonka pekne upecene a znutra velmi mokre nedopecene :(
Postupovať podľa zaužívaného / 40 rocneho uspesneho/ postupu a teploty oproti klasickemu . plynn spodnemu a vrchnemu ohrevu. rúry ako inokedy.. sa neda ...
viem každá rúra pečie inak. Prosim poradte ako mam piect v novej rure amica ?
dakujem prosim posielajte mi radu aj na Gabi_3@centrum.sk