Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 468 najnovší komentár dnes 23:01
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 468 najnovší komentár dnes 23:01
- Lopka1313: Pľúcka z ovce 12 najnovší komentár dnes 13:44
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár 9. júla 2025
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár 9. júla 2025
- Marienka54: Teplovzdušná fritéza Delimano 40 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 446 najnovší komentár dnes 23:01
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 1 najnovší komentár 9. júla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím +video
-
Chrumkavý kapustový šalát s kuracími kúskami
-
Cuketový koláč s marhuľami a mrveničkou +fotopostup
-
Škoricové rolky na štýl cinnabon +fotopostup
-
Kysnutý marhuľový koláč s tvarohom a mrveničkou +fotopostup
-
Šamrole s vanilkovým snehom podľa Josefa Maršálka
-
Lístkové trubičky so snehovou plnkou
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
Overené časom: 10 najklikanejších receptov na ovocnú bublaninu v histórii Varecha.sk
-
Vďačné občerstvenie: 13x kysnuté koláče do ruky. Chutné na raňajky, praktické na výlet aj na cestu na dovolenku
-
Chutný jedálniček: 14 tipov, čo variť tento týždeň. Fašírky, prívarok, placky, pizza rezne aj sezónna zelenina
-
Upečte na víkend: 10 receptov na fantastické višňové koláče, osviežujúce a plné šťavy
potom ze to musi byt ten nadrozmerny siroky sporak, inak to nevojde :-)
no a nakonie sa nasiel aj normalny :-)
treba si urcit priority, potom popozerat v obchode, pripadne vyskusat plechy, lebo vnutorny rozmer nie je uplne ten spravny udaj, moze zavadzat ventilator ci zadny okraj rostu...
no a ak je dost casu, popozerat vybratu znacku na nete, tipujem ze v najblizsich dvoch troch mesiacoch mozes usetrit aj do polovice ceny pri troche stastia, budu vypredaje :-)
ono je to fajn ich mat viac, ked sa pecie nieco , co nestihnes tak rychlo vykrajovat a ukladat, ako sa pecie :-)
Len mam otazku: ak pecieme v teplovzdusnej rure, zapnuty termoobeh , ? alebo horni dolni ohrievanie ? tam sa tvori vela pary na ovocne tvarohove nie je dobre / ? treba teplotu upravit ... ako ...
nastavit na ?
/ www.pluska.sk/ipeknebyvanie/servis-reality/prakticka-...
co som poslala co su tam nakreslene
to je ktory shora 4-ty ? Ventilátor s kruhovým ohrevným telesom , kruhovým ohrevným Telesom: nastaveni tohto režimu dosiahnete rovnomernú teplotu ,
alebo je to s hora 5 -ty ? Ventilátor s ohrevom + spodný ohrev ,
ohrevom Ventilátor + spodný + vrchný ohrev: ? /
.... poradiť zložitejšie,ako piec piskotove cesto ? alebo
ako sa toto odpaľované cesto pečie ... ?
ako sa pecu zapusky postup pecenia teploty program ? cim je rura viac fukcna tym je pecenie zlozitejsie ...
ak peciem v teplovzdusnej rure ?. je to rozdiel oproti klasickemu spodnemu a vrchnemu ohrevu.
Skombinovala som viacej techník pečenia , lebo každý vraví niečo ine, ale táto kombinácia je vhodná. ? na ake cesto ... prosim poradte ...
piskotove cesto po vybratí z rúry spľasli, a vzdrutra sa zdaju bit surove ... aj ked sa to pecie dllho ... ako piect tvarohovu babovku ... ? ked to peciem aj 80 minut je to zle zvonka pekne upecene a znutra velmi mokre nedopecene :(
Postupovať podľa zaužívaného / 40 rocneho uspesneho/ postupu a teploty oproti klasickemu . plynn spodnemu a vrchnemu ohrevu. rúry ako inokedy.. sa neda ...
viem každá rúra pečie inak. Prosim poradte ako mam piect v novej rure amica ?
dakujem prosim posielajte mi radu aj na Gabi_3@centrum.sk