Vysoké Tatry

dracula - fotkadracula, 5. novembra 2012
Tento rok som bola vo Vysokých Tatrách. Cez leto. Bola som na
takom vrchu ale nepametám si aký vrch to bol. Mám rada Vysoké
Tatry. Sú to bodla mna tie naj hory.Mám rada hory. Bola som aj v
Jasnej.
@zareaguj


Diskusia k článku

beaatrix
si naozaj zlatá,len trošku ten pravopis......A never tým starším,že to nevadí,všetko je dôležité.Ja som v Tvojich rokoch tiež pochodila Tatry,sú prekrásne a v Jasne sne boli na lyžiarskom zo strednej školy, to bol zážitok...........:-))))) Prajem Ti veľa šťastia a zážitkov
turistka
Milé dievčatko, kdekoľvek pôjdeš prajem Ti tie najkrajšie zážitky, Slovensko je tak krásna zem, neskôr keď pôjdeš do zahraničia všade propaguj tento náš skvost. My tu máme všetko najkrajšie na svete :-)
hubata
Ale mohla by si napísať viac, čo si zažila, videla a keďže my všetci radi papáme, napíš aj čo si jedla po svojich potulkách. A s kým si bola s mamou alebo s otcom?
afataga
@beaatrix nie ze by som chcela rypat, ale ked uz tak zalezi na tom pravopise, v tom s tebou suhlasim, tak hadam v Jasnej nie v Jasne :-) a tiez sa mi vidi ze Chopok je kusok vedla :-)
beaatrix
aj by som reagovala,ale radšej sa už do ničoho nazapojím,lebo..............
tu išlo o preklep alebo nedoklep,sa Ti podarilo,dík a dovidenia

dracula
Chopok je v Jasnej a tam som bola tiež v roku 2010. Ja som tam bola štastná
stacy77777
posledná tvoja veta ma dojíma, tak veeeľmi málo ľudí už dnes povie,že boli niekde šťastní....prajem ti z úprimného srdiečka, aby si si túto krásnu vetu mohla hovoriť veľmi,veľmi často
frezia68
Ahoj@drakula ! Niečo ti navrhnem.Vezmi si mapu,ak máte doma atlas,pohľadaj trasu,kde ste boli v Tatrách,nech ti mamka pomôže a nám potom napíš niečo viac.Nedivím sa,že máš rada Tatry,hory,prírodu.Napíš,že s kým si bola,kde ste nocovali,čo si videla a prečo sa ti hory páčia?A s kým si bola v Jasnej?Napíš niečo viac,ak chceš,nás to zaujíma.



 



TOPlist