Valentín-dozvuky

jakoby - bez fotkyjakoby, 17. februára 2013
V piatok ráno mi spomínaná slečna priniesla naozaj blahobytný kúsok torty "že keď som ju tak obdivovala" a bola smutná.Domyslela som si príčinu smútku,ale nechcela som vyzvedať.Bez štipky hanby a bázne som odchytila mládencovu spolužiačku a vyspovedala som ju.Chalanisko naozaj nezvládlo "verejnú prezentáciu",naviac prispela reakcia "mužskej"časti triedy,ktorá bola adekvátna každému,s kým puberta ešte stále plieska.Je mi z toho smutno.Dúfam,že sa ich vzťah skonsoliduje a znova sa budú na chodbách vyskytovať ako dve známky a my ich zase v pravidelných intervaloch budeme od seba odlepovať.P.S.Torta bola naozaj vynikajúca,v ceste,plnke, poleve čokoládou naozaj nešetrila.Srdiečko bolo z kompótovaných jahôd a vytvorila ho tak,že jahodu mierne roztlačila a lepila na polevu ako lístky a na záver natrela červenou želatínou.Ak nič iné,kočenka sa v kuchyni nestratí.
@zareaguj


Diskusia k článku

tatranocka
Smutné...Celé je to o rozdieloch v ženskom a mužskom myslení.Nech si to tak neberie,utešte ju,ak môžte.Musí ju to bolieť.
zuzik01
smutne... po paru rokoch si bude chalan trieskat hlavu o stenu, ze aky bol sprosty...
misa1
keby mu tu tortu odovzdala v sukromi, tak by ju za nu vybozkaval. ako ju to napadlo, takto verejne "pred pubertakmi"??..chlapi su na taketo verejne prejavovanie dost citlivi a pubertaci obzvlast.
hannah22
škoda že jej to nevyšlo, život ju poučí a naučí.....:)
sovka62
Aké smutné. Ak sú tí dvaja spolužiaci z jednej triedy, je všetko jasné. Dievčatá dospievajú skôr, takže mladý muž ešte nie je v štádiu, aby svoje city hrdo prejavil na verejnosti, tortu s radosťou prijal a rozkrájal spolužiakom a pedagógom. Nech vidia, akú šikovnú frajerku si vybral!
Alebo to jednoducho nie je ten pravý. Ako som dnes počula: Děvčico, je to chlap! Z toho člověka neudeláš!
babidka
Mas pravdu @sovka :-) Moj otecko vravieval : "My chlapi sme len vyrobne prototypy s jednoduchou obsluhou a ako taki mame este vela nedostatkov .Vy zeny ste uz zdokonalena verzia ...":-)))
hubata
Chúdence nedokončené ....... tak o 40 rokov keď sa stretnú ešte aj tam sa to bude pretriasať, lenže už s iným podtónom zvlášť vtedy, ak si nevezme ju, ale takú čo mu upečie nanajvýš tak perník z prášku.



 



TOPlist