Upršané prázdniny....

vatiky - bez fotkyvatiky, 21. júla 2014
Cez tieto prázdniny počujem stále len jednu vetu: Mami, čo si navarila? A ja už len rýchlo bežím pozrieť do chladničky, pretože druhá veta týchto prázdnin je: Mami, som hladná? A tak keď chcem, aby malo moje dieťa pestrú a výživnú stravu, tak som tu spolu s Vami. Ďakujem Vám za Vaše receptíky, nápady a hlavne za to že ste a že mi pomáhate zdolať gurmánske chute mojej dcéry ale aj ostatných členov rodiny. Ste super a verím, že mi pomôžete a tieto prázdniny budú pre našu rodinu takým relaxom a s tým spojenou aj rodinnou pohodou. Však vždy sa ku Vám pridám, len keď prší...pretože inokedy nie je čas, trávim ho s mojím najväčším pokladom na svete a určite aj vy...papa a pekný večer.
@zareaguj


Diskusia k článku

denyany
Veru, aj mne Varecha veľakrát pomohla- keď som nevedela čo variť, alebo keď som chcela prekvapiť rodinu niečim novým. Mnohé recepty odtiaľto sa stali našimi obľúbenými, mnohé som musela opísať pre návštevy uveličené z nejakého faj jedla uvareného podľa receptov od varecháčok a varecháčov. Môj muž i dcéry už vedia, že Varecha je super a keď sa pýtam, čo uvariť, občas miesto klasického,,čo chceš", začujem aj,,choď na Varechu a dačo dobré tam nájdi":-) :-) :-)
radost
či prší a či neprší-ja do VARECHY som zaľúbená po uši..:-)
mám ju ako návod..radu..inšpiráciu..či hračku..ked je čas-bežím tu s radosťou na dobrej chute a slova nabíjačku..dakujem-že-STE..:-)
finczi
Varecha je pre mňa zaujímavá, inšpiratívna a plná nápadov, ktoré by mne teda nenapadli. Bola pre mňa miestom odpútania sa aj po nedávnej smutnej udalosti v rodine a tak sa teším, keď si niečo znova zaujímavé prečítam a niečo nové zistím vďaka Vám, vážení varecháči!



 



TOPlist