Súťaž

andrea3 - fotkaandrea3, 22. októbra 2013
@zareaguj


Diskusia k článku

evanaaa
Tak som "likla", dúfam, že správne. Krásne, kedysi som aj aj plietla a háčkovala ako mladá, napodiv, teraz, v starobe sa mi nechce a to som si myslela, že to bude naopak. Kedysi moja mama robila detské súpravičky, tuším sa tomu hovorilo "macko" a nosila ich do malej predajne, kde sa predávali podobné ručné práce (v BA pri Baťovi).
andrea3
Ďakujem, som rada, že sa páči... Hačkovať som sa naučila na materskej cez návody na internete :-) Štrikovať ma učila ešte moja starká a mama, ale háčkovanie ostalo na mne a stále ma to baví :-)
ebaka
Krása,aj ja som v minulosti háčkovala,plietla,šila ...si véééééľmi šikovná
babkamt
Dala som ti hlas. Tvoja práca sa mi páči.Tiež rada háčkujem.Práve som hľadala inšpiráciu na háčkovanú čiapku pre vnučku.Nemáš dáke linky na čiapky?
hubata
@evanaaa , pamätám si tú minipredajňu..... Tiež som v minulosti šila, plietla, háčkovala a vyšívala podľa Burdy alebo českej Praktickej ženy. Ale aj mestskí chlapi mali radosť zo svojpomocne postavenej chaty alebo zrenovovanej chalupy.......
baculata
@evanaa , spomínam si tiez, pripomenula si mi časy pred 35 rokmi, synovi som tam kupila hačkovany svetrík s čiapočkou, velmi pekný a obdivovaný kusok to bol.
andrea3
@babkamt písala som do správy, ale asi neprišla... Väčšinou čerpám inšpiráciu a nápady z mimibazar.cz v návodoch na háčkovanie...
arasidka
Andrejka, krásna práca, obdivujem ťa, lebo toto je jedna z ručných prác, ktoré som nidky nedokázala, ešte tak upliesť svetre, to išlo, ale háčkovanie? Márna snaha. Ak sa ti otvorí tento odkaz, možno , neviem, uvidíš moje obľúbené hranie sa s ihlou.pri tom môžem stráviť celý rok :)
 www.facebook.com/photo.php?fbid=525418240819084&set=...


src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F554206_525418240819084_1894337528_n.jpg&size=240%2C320
andrea3
@arasidka ďakujem za pochvalu, žiaľ nedá sa mi to otvoriť.. skús zadať ešte raz, rada si to pozriem... :)



 



TOPlist