Smutna láska

wewitta - fotkawewitta, 2. júna 2013
Aj vám nieked priatel leze na nervýýý že si vás nevšíma ?:)
@zareaguj


Diskusia k článku

kuchticka
Smutna ..... ak si nemate co povedat, tak to nie je zadna laska.
Laska je zhovievava, trpezliva, vie pocuvat, vie odpustat, prisposobi sa .......... , laska nikdy neprestava. to je skutocna laska.
Ak myslis ze sa iba potrebujete v posteli a inak si nemate co povedat, nehovor tomu laska.
arasidka
nále, kurátenka, a že láska ide cez žalúdek? To uš neskaj neplací? Šak keby mu navarila néčeho dobrého, čo by mu aj dušu pohladzilo, možnáže by sa mu očiská otvorili a vidzel by ju ináč - krajší - lepšejší - jak len nahatú v postely,né?
Sem moc drzá? Mne sa any nezdá, lebo šak ket to neskaj človek vidzí, jak to medzi mladýma chodzí, inšé si any nemóže myslet. Wewitta, odpusci, nemyslým to zrovna na teba, enem tak kolemdokoladurch, lebo šak žijem medzi chlapama, nékedy sa reč zvrtne aj na takéto témy a vím, že vačinu si myslá to isté - dobrá by bola do postely, ale za ženu bych ju , mrchu nescel... Čím to asi je?
Bude to asi tým, že čo aj s takej misy ket je krásna, ale prázdna? Fčuleky to smerujem na tý Maniačky, čo to v televízore nakupujú handry na seba a jedna druhej lezú do kasny... No, zrovna na tú dlhovlasú blondýnu, kerá zmenyla názor na Evu Mázikovú o 365 stupnú..........:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) No čo s takú pipenku krema posteli, ket polla nej má rok 325 dní?
Dzifčence, dzifčence, neny na svete takej handry, kerá by nahradzila rozum.
Wewitta, ale fčul vážne, aby si si nemyslela, že píšem o tebe !!! Nehaj to tak, ket si ca nefšíma, nelez mu do cesty.
Ket ca bude scet, si ca nájde.
A fčul menej vážne, néčo z histórie. Moja nebohá babenka Terezka, nech jej je zem lachká, mala jednu svoju životnú pravdu, ke kerej došla aš po smrci dzedkovej, ket sa dozvedzela, že za života svojho jej opčas uhnul vedla: Neny na svece takého chlapa, pre kerého by bolo radno čo len jednu slzu vyronit, každú jednu bych musela na kameny s kladzivem rozbit!
No,či je to aš taká pravda nevím, ale bapke to pomahalo prežit to sklamány. A na šech svatých na cinteri zapálila svíčku, chvílečku postála a povedala nahlas enem jedno: Tak dost, stačilo, pome domo...
radost
..láska v sebe ukrýva aj radosť..aj smútok..či JE, či NIE JE..
tak už to chodí...jedno s druhým sa ruka v ruke vodí...:-)
anina6
arasidka nemáš chybu, a aj kuchticka to dobre napísala.
evanaaa
@arasidka , pravdu máš, že láska ide cez žalúdok, ale prečo potom vychádza ako len h...o? To je výsledok? Chacha, ešteže to nie je vždy tak. Ale ak si ma partner nevšíma, buď má ( iné) starosti, alebo je znudený, treba niečo vymyslieť, alebo - je v tom nejaká iná....Ale znovu sa vraciam k tomu, že láska ide cez žalúdok, počula som to nedávno v TV - ak si chceš udržať muža, dobre mu navar! Drž sa toho, @wewitta , tu, na Vareche máš dosť návodov ako na to.
fialka49
@arasidka , až som sa počudovala, keď som čítala tvoj článok - akoby som počúvala moju nebohú tetu. Ešte aj tú poslednú vetu hovorievala na všechsvätých pri hrobe presne tak, ako tvoja "bapka." Že by tiež aj ona bola na kameni kladivom rozbíjala nejakú slzu? Zaujímavé!!!
Súhlasím na celej čiare s odpoveďou pre Wewitta.
hannah22
súhlasím dievčatá, je to tak, preto netreba len chlapovi visiet na krku a ústach , čakat na pochvalu a pomilovanie, dobre mu navar, ale mysli aj na seba , maj svoje záujmy a svoje koníčky, kamarátov... pro jedno kvítí slunce nesvíti..... tak hlavu hore, ver mi.... :))
mrnousik
@arasidka : presne tak, a nijak inak, pekne napisane :)
@wewitta : je dobre, ze si nas sem tam nevsimaju, aspon mozeme chvilku vyzerat nedokonalo a v roztahanom tricku venovat sa kuchynskym orgiam :)
arasidka
O tom nepochybujem ani ja. Záleží len od toho, z ktorého konca sa dívame :)))))



 



TOPlist