Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 225 najnovší komentár dnes 15:14
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 225 najnovší komentár dnes 15:14
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Ivanko162: sekla sa nam plnka maslo s pudingom 13 najnovší komentár 4. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 202 najnovší komentár dnes 15:14
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Lístkové tyčinky s pestom VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Fazuľová nátierka so syrom, s cesnakom a orechmi VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Chutné a trvanlivé: 9 najlepších receptov na žĺtkové rezy s orechami. Klasika, ktorá neomrzí a ako bonus aj v odľahčenej verzii
-
Tradičný zákusok: Kvetka Horváthová pečie na sviatky klasiku. Vyskúšajte jej rodinný recept na Opitého Izidora
-
Nestarnúca klasika: Punčové rezy, metrový koláč, opitý Izidor, oblíž prst... 10 receptov na tie najobľúbenejšie veľkonočné zákusky
-
Zužitkujte všetko: 11 fajnových koláčikov z odrezkov. Tieto recepty sa vám zídu počas celého veľkonočného pečenia
-
Veselé sviatky: 12x veľkonočné linecké koláčiky. Pozrite sa na tie tvary a na to zdobenie! Také môžu byť aj u vás
-
TOP rebríčky: Tri dobroty z jedného cesta, šťavnatý granadír aj bravčové výpečky. Nenechajte si ujsť najlepšie marcové recepty
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
@mariane69 , v ktorej pizzerii?
@sovka , predsa si si po čase pozrela Prahu? Ja som taká namaškrtená na ňu, že ju sa chystám opäť za krajšieho počasia navštíviť. Nasmeruješ ma na tú pizzu?
Ako moj kamarat povedal ( ma vela restauracii ):
Kvalita restauracie umerne klesa ako sa zvysuje kvalita vasho domaceho varenia...
Tazko udrzat kvalitu restauracie v krize kde naklady idu stale hore ale kupna sila ide dole.
@mardo ak si niekdo otvorí reštauráciu a očakáva veľký zisk tak je blázon. Na druhej strane čo má robiť reštauratér keď si hostia žiadajú vysmážaný syr s tatarkou a podľa hosťa je dobré jedlo také, keď má na tanieri mäso, šunku a na vrchu kopec zapečeného syra a veľká zeleninová obloha nesmie chýbať :-) čo má robiť? keď chce prežiť tak to tomu hosťovi dá :-(
ako raz jeden mladý muž z odporom v tvári povedal, že on neje lososa! on je iba pangasia a to je vraj najlepšia ryba.... keď som to počula padla mi sánka a bolo mi do plaču, ale bohužiaľ aj takáto je realita a čo s tým má spraviť nejaký reštauratér?
bol som konkretny. v Nitre a v Brezne. hovorim ze podla mna je 20% restauracii kvalitnych a 80% nie je. Nehnevajte sa na mna, ale vzdy ked pridem domov na slovensko a idem do odporucanej restauracie dopadne to zle. viem ze situacia je zla, ale pokial chce niekto kvalitu tak si ju zalpati. ja nepojdem na syr, na maso sunku a zapeceny syr.
chcem sa len dobre najest. a za to samozrejme zaplatim. ale pokial mi niekto da steak z mrazeneho masa... sorry.... tak nech to nerobia....
no reakcia hodna 18 rocneho chalana, s prepacenim. pozeral som aj tvoje recepty a su dobre. takze predpokladam ze ocakavas od restauracie viac ako syr a hranolky. a tvoj kamarat to povedal dobre, lenze on v tom pripade musi nastavit latku este vysie.
place p.Zidek ze nema ludi ked je kriza??? Nemyslim.
www.facebook.com/longauer.maros...
dobru noc. tu je priamy link
a sorry @mardo ako clovek starne osprostieva hlavne ked je v brandzi vyse 20 rokov.
Inac zajtra ideme na aukciu liquidatora tiez takeho snilka co si myslel ze ked bude dobre varit ze to staci, ale ludia su zvyknuti z domu na Vegetu...Bad luck.
Prahu sme si naozaj užili. Bývali sme v hoteli Savoy, je vlastne priamo na Hradčanoch, na námestí pod ním je Loreta. Mali sme síce hnusné počasie ale nedali sme sa odradiť. Vychutnali sme si Nerudovu ulicu, naposledy som bola v r. 1985, tak som teraz len zízala, všetky domy opravené, nádhera. Prešli sme staré mesto, Malú Stranu, Karlov most, objavili sme reštauráciu u Medvídkú ( v prevádzke cca od r. 1460), zaujímvá, ale jedlo pod psa. Bolo by to nadlho, veď neváhaj a vyber sa tam, určite sa ti bude páčiť.
este raz. som uz skoro desat rokov vonku a rozdiel je viditelny a neporovnatelny. takze viac sa k tomu nebudem viadrovat.
@45678
napriklad. aj o tom hovorim....
no vidis. Viem ze sa da najst dobra restauracia. Ale tazko sa hlada.
Dakujem
A ešte rada chodím do Chynorian - príjemná obsluha, prostredie, jedlo....
Samozrejme , ze sa najdu horsie aj lepsie restauracie a jedlo je len jedna z podmienok , aby sa clovek citil v restauracii dobre . Aj ked jedlo je asi najdolezitejsie . U nas "doma" nechodievame do restauracii prilis casto lebo v blizkom okoli nepoznam ziadnu restauraciu kde by varili aspon primerane cenam . Ponuka byva taka aka je - aj restaurater je iba podnikatel a nemoze ist do minusu a tak sa prisposobi poziadavkam stravnikov .Narocky vravim stravnikov a nie hosti - lebo ako host sa citim malokde a malokedy . Ked je mila obsluha - moze byt spinavy obrus ci nanic jedlo . Alebo super kvalitne jedlo , cisto , mile prostredie ale casnik/cka zazera na hosta ako kat , hodia jedlo na stol "kde padlo tam sadlo" , nezaujima ho ze chcem cistu nechladenu vodu a donesie mi ochutenu mineralku aj s ladom , kavu mi donesie este pred polievkou ....to sa mi bezne stava - a nielen na Slovensku . Myslim , ze rozumiem tomu co chces povedat - ze ked ides do slusnej restauracie /nie do fastfoodu/ tak tam ocakavas okrem kvalitneho a poctiveho jedla aj slusne prostredie , ochotny personal a pocit ze si ocakavany a vitany host .
V jednom ma @frezia pravdu - citujem : "Keby každý jedlo vrátil a kritizoval,museli by hľadať cestu."
Uz som jedlo vratila , uz som aj odmietla zaplatit ....ale zjavne to nepomohlo .
Dokonca sa mi stalo , ze ked som jedlo vratila s vysvetlenim ze to ani zdaleka nie je to co to malo byt a poziadala o ine jedlo - zauctovali mi obe jedla ! A bolo to na inom kontinente , vo vychyrenej a poriadne drahej restauracii ....
to je nazor! dakujem zdielam
Prajem všetko dobre synovi. Pripájam sa k názoru.