Prekvapenie v lese

hubata - fotkahubata, 21. októbra 2012
Idem vám včera po lese na Záhorí, nožík v ruke, oči ako tenisky.
Uhádli ste: bola som na hubách - po záhorácky na hríboch a v tom
čo nevidím: tekvica!!!
Normálne uprostred lesa vyrástlo pekné oranžové hokkaidó. Možno
vtáčik si na jar upustil, možno nejaký hubár lúskal semiačka a jedno
čo sa neupieklo a prežilo sa zakorenilo. A rozhodlo sa dať život novej
malej tekvičke.
Viem že máme bordel v parlamente, ale prečo sa po ňom opičí už aj
príroda? Skôr som myslela že stretnem medveďa alebo pumu ako
tekvicu.

Na budúci týždeň prší-neprší budem tam musieť zájsť opäť, lebo
tam bola nachytaná ďalšia tekvička a keby neboli prízemné mrazíky,
tak by mohla byť akurát.

Zavolám aj Jojke a nielen že budem mať tekvicovú omáčku, ale ešte
aj na nej zarobím. Biznis je biznis!
@zareaguj


Diskusia k článku

spetkasoli
@hubata , no toto je naozaj kuriozitka. Aj ja nachádzam v lese všeličo možné, ale najčastejšie bohužial len plno bordelu. Všade iba prázdné petflaše a plno papierov. No a ked sa chcem pozrieť, či tam pod papierkom, ktorý je pekne nadzdvihnutý, či sa tam netlačí náhodou hríbik, lebo už som tak párkrát našla. No to čo tam vidím ... no fúúúúj, samé eee:(( . Tvoj zážitok sa mi velmi páči, je velmi milé ako si vie príroda urobiť urobiť srandičku a potešiť očko. Je to určitě lepší pohlaf na krásné hokaido než na tie hnusné papiere a tá nálož pod nimi, ale bohužial, ľudia sú rozni a neberú ohľad na prírodu a dokážu zničiť čo sa dá. Presne tak vo vláde. Prajem krásny deň a dobrú pohodu všem:)
margaretka28
Tekvica v lese, to už je niečo, ak by si aj nenašla žiadny hríbik, tak aspoň niečo, ale v lese na Záhorí hríby rastú vždy a hlavne červené muchotrávky, raz sme sa zastavili niekde medzi Bukovou a Rohožníkom, je tam taký borový lesík a tam som prvý krát v živote videla tieto muchotrávky, bolo ich tam strašne veľa a veľké aj malé, ako by ich zasial,ako v rozprávkovej krajne, škoda že to neboli dubáky:-)))Bola som uveličená jak malé decko a to som mala 30, u nás to vôbec nerastie, zrejme preto , že máme viac listnáčové lesy, ale tie borovicové na Záhorí sú krásne.:-)
sovka62
Reku, podpapiernik si stretla, ale nie, ty si šikovnejšia, rovno tekvicu. No, veď keď nie sú hub, dobrá je aj tekvica a hlavne Hokkaido, tú pripravíš na sto spôsobov. Len aby ti tú ďalšiu nikto nevyfúkol, držím palce.
izabella929
@hubata , komu sa čo snilo, to sa mu do cesty postavilo.-))))) haha, tak to veru parááádička.-))) už sa teším, ako ťa uvidím s hokkaido v ruke...jaká parádna polievočka z nej bude...len aby ťa nejaký hríbár nepredbehol, musíš si na ňu merkovať.-)))
rennatte
a to kde si bola v ktorej casti Zahoria, nie ze by som si chcela ist tu tekvicu uchmatnut, tej som si mohla nabrat z dynoveho pola pri laksaroch, ale moj muzicek spominal, ze tento rok kdesi popichal dynove jadierka, lebo sme donedavna nemali zahradku tak sa ho spytam :-)


turistka
@hubata. ty dievča narodené pod šťastnou hviezdou, to Ti bolo dopriate pre Tvoju povahu, a tak už vieš, čo máš urobiť na budúci rok, zasaď tiež semiačko a možno na budúci rok nájde zas na oplátku manžel @rennatte. Tvoj príbeh je milý.
hubata
@rennatte - no to je krásny jesenný obrázok! Fakt bolo takéto dziňové pole pri Lakšároch? Ja som sa túlala na trase Malacky-Studienka. Krásna jeseň, počasie sa vydarilo.
jerica
@hubata Jarka , si bomba v sukni, idem vybuchnúť úsmevom ako si prirovnala "bordel 150" s lesom , že by tie hlavy pomazané boli tekvico-iciciivééé:-)tuším ich @renatte našla pokope !
arasidka
hubatá, aká škoda, že si to neodfotila hneď na mieste.
hubata
hehe, zajtra idem si pre tú druhú.......... vstávam ráno o 5.00 hod., beriem hrniec, smotanu a kôpor a uvarím si v lese omáčku.
hubata
@zvon ček, stráášne pršalo, nikde som nebola, tak tam tekvica asi zhnije. Chceli sme ísť aj na hroby a pokazilo sa zaťkovi auto: všetko má riadené počítačom a tak sme sa museli vrátiť. Ja taká ubrblaná, hubatá som si spomenula na náš trabant, ktorý nešiel iba vtedy keď nemal benzín.
A tak som na vareche ešte o takomto čase, nechce sa mi spať.
zvoncek
Nuž aspoň sa nenudíš a využiješ tú hodinku naviac vďaka tomu, že znovu bude slnko na obzore najvyšie ako má byť napoludnie a nie o hodinu skôr.



 



TOPlist