Pre časopis EMMA

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 27. apríla 2014
Chcem sa podeliť s Vami s mojou radosťou :-) Bola som oslovená redaktorkou Broňou H., či by som prispela do májovej Emmy. Nezaváhala som, veľmi som sa na to tešila a hneď som vedela, že to bude niečo nevarené i nepečené :-) A tu je výsledok :-) Májová Emma je už a ešte stále v predaji, tak ak sa chcete inšpirovať, kúpte si ju ;-) Ďakujem za podporu :-)
@zareaguj


Diskusia k článku

radost
jej..ZUZKA..aká krásna baba ..a tá vybozkávaná ti sekne blúzka..!!že by to bolo v tom:
kde sa zdravo varí-tam sa zdraviu a kráse darí..??
srší z teba energia..radosť..šťastie..
:-)
elixir
Nádherné, veľmi Ti to takto pristane Zuzka :)
megdesign
Hmmm... ak je Tvoja postava vysledkom Tvojej stravy, /ak aj tie jedla, co tu prezentujes, jes/ tak by som navrhol zmenu jedalnicka...
Ani "rici" ani "cici"... ;)
smejkad
:-)))))))
na oko pekne, ja by som sa tak stravovat nevydrzala, ale bez ohladu na moje preferencie je to uspech, blahozelam :-)
megdesign
@mariamka neboj, ciste :DDD Povedal som len svoj nazor... "Kost a koza" tomu hovorime tu u nas... :) Od "krv a mlieko" a´la J-Lo to ma daleko :)



mariamka
marcel,, okej za nazor, aj ked ho nezdielam, uz to nerozvadzajme, nepatri to sem, z ucty k Zuzke ..
sany11
Mne to príde ako samochvála a to sa mi nepáči.časopisy nekupujem odkedy mam internet,najdem tam všetko čo potrebujem,tak načo kupovat drahé časopisy.
zuzananoskova
Každá pochvala či kritika ma posúva vpred a ďakujem Vám :-)
@radost : ten svetrík sa mi najprv "nepáčil", potom áno a moja sestra bola z neho unesená, že sa mi veľmi hodí. Tak som ho od nej aj k nedávnym narodeninám dostala :-)
@smejkad : pre mňa je to životný štýl ;-)
@megdesign : moja postava - ja celá (komplexný človek) som výsledkom môjho životného štýlu, t.z., že do toho spadá stravovanie, šport, radosť zo života, rodina, ale i moje hobby, práca, priatelia. Keď som začala so zmenou životného štýlu (apríl 2012), vážila som 99kg. Teraz si udržiavam váhu 67-69kg. Ešte mám cieľ niekoľko kilečiek schudnúť. Nikdy sa mi nepáčili ženy "kosť a koža" a preferovala som "krv a mlieko" a to stále platí. Ako mi išli kilá postupne dole, najviac som schudla v prsiach a v zadku, čo som veľmi rada, lebo bolo z čoho ;-) Prsia som nikdy nemala veľké, hoci, keď som dcéru dojčila, mala som 5 :-D (nie o tom som chcela) Každý z Vás kto fotí, hoci len jedlo, vie, že fotografia veľakrát skresľuje. A tak je to aj s forografiou hore. Stojím zboku, nohu mám preloženú, bradu jemne naklonenú dolu, atď... Takže, pri všetkej skromnosti, si dovolím tvrdiť, že nie som kosť a koža a so svojím jedálnym lístkom som nad mieru spokojná :-) Jem naozaj do sýtosti :-D (moji blízki by Vám vedeli o tom rozprávať) Krásny deň prajem všetkým :-)
zuzananoskova
@megdesign : a ešte by som chcela dodať, tak ako niektoré ženy Pán Boh "neobdaril" väčším poprsím, niektorých mužov neobdaril väčším prirodzením ;-) Pre mňa je podstatné, že som zdravá a cítim sa skvele :-)
methi
@sany11 obcas je clovek hrdy na to, co dosiahne a citi sa tak stastny, az tak, ze sa chce pochvalit celemu svetu. Zuzke fandim, dosiahla vela a obdivujem jej vydrz a odhodlanie. Ak sa je cim chvalit, preco nie :)
zuzananoskova
@mariamka : ďakujem, ale mne nevadí, že sa megdesign vyjadril ako vyjadril, naozaj, nemám s tým žiadny problém a myslím, že to povedal aj veľmi slušne, vôbec nie urážlivo. Sme ľudia a každý z nás má svoj názor, nemôžeme si predsa všetci na všetko pritakávať, veď by sme to nikam nedopracovali ;-)
@sany11 : máš pravdu, časopisy už roky nekupujem ani ja. Krstná má novinový stánok, keď niečo potrebujem, u nej si prelistujem. A ak sú v časopise moji známi - aj kamaráti foodblogeri, tak si kúpim. A áno, "chválim" sa - mám z toho radosť a o radosť sa predsa delíme s ľuďmi, s ktorými sa cítime dobre, sú nám blízki. A tu na vareche sme predsa jedna veľká "rodina". Som toho názoru, že ak človek má čím, nech sa chváli. A ja sa teším z každého kohokoľvek úspechu a doprajem tiež každému :-)
megdesign
@zuzana no ale sama pises, ze kilecka sli dole z prs a zadku. :) Cize Boh obdaril... Aj Teba aj mna ;) Ale o inom...

Na tej foto fakt nevyzeras na 69kg... By som povedal, ze tak o 10 menej... A vyzeras byt vysoka /tipujem 170cm/ tak preto tak na mna posobi ta foto... ;)

PS: Ale je pravda, ze cierna zostihluje...
sany11
Aj ja som hrdá na vela vecí a nemam potrebu to hlásit do celého sveta.
marianne
...su to krasne fotky.Aj majitelka aj jedlo,vyzeras @zuzka super. Mas naozaj 67-69kg? Lebo vyzeras na fotecke min. o 10kg menej. Alebo dobre v Emme fotia:-)
megdesign
@mariane tusim sme sa s tou "toleranciou" trafili... Takze neposobi len na mna tak ta foto... ze tam mas o 10kg menej... ;) /opticky/
marianne
Inak ja som v poslednej dobe spustila 10kg cielene,som uz takmer na idealnom BMI,ked som mala 18,ale cici aj rici sa ma drzia zubami nechtami..:-)) Tak stihlo ako ty nevyzeram,ale chcela by som:-))
mariamka
@Zuzka tvoje vyjadrenia uz jedno znacia, ze nie si podvyzivena a tym padom podrazdena :))) si plna optimizmu, pozitivnej energie,, ustretovosti a tolerancie, velky klobuk dole, respekt :) drzim palceky a tesim na dalsie uspechy :)
zuzananoskova
@megdesign : meriam 165cm. Áno, tá foto tak pôsobí ako pôsobí ;-)
@sany11 : tento maličký "úspech" respektíve túto moju prezentáciu hlásim do celého "sveta" - máš pravdu :-) Ale veci, na ktoré som ešte viac hrdá, tie si nechávam vo svojom srdci, a to mám na mysli pomoc voči druhým a nielen ľuďom, ale aj k zvieratkám, ktoré si samé pomôcť nedokážu. Takže áno, o tomto rozprávať nepotrebujem, pretože tým sa neprezentujem. Podľa mňa netreba "odsudzovať" hneď na začiatku, pretože veľakrát o druhom človeku nevieme všetko a vlastne ani to podstatné ;-) Ale som veľmi rada za Tvoj názor. Prajem ešte krásnu nedeľu, vonku je prenádherne B-)
luss44
Zuzka, gratulujem k možnosti verejnej prezentácie v časopise, či už seba, ale aj Tvojich receptov. Si šikovná a krásna mladá baba, tak prečo nevyužiť prílležitosť. Inak, ten "pusinkový" svetrík Ti pristane, je krásny :)
zuzananoskova
Medzi nami ;-) Moji známi, spolužiaci, kolegovia, keď si kúpili časopis, ma hneď nespoznali, váhali :-D Presvedčilo ich až moje meno pri fotografiách. Áno, fotografi dokážu zázraky. Naozaj sa moja váha pár mesiacov pohybuje od 67-69 kg. Aspoň 5 by som chcela dať ešte dolu. Áno, nie som podráždená, som veselá, hoci aj ja mávam svoje dni ;-) , teším sa zo života, z každodenného stretávania s rodinou, priateľmi, s prírodou. Mám okolo seba skvelých ľudí a to vôbec nepreháňam. U mňa sa potvrdzuje, že čo dávam to aj dostávam. Život, hoci je veľakrát ťažký, je nádhernýýýýýýý :-)
marianne
to teda dokazu:-) kukam ako puk, tiez meriam 165cm,mam o 7-9 kg menej,ale vyzeram na fotkach na ovela viac...kto umi,ten umi:-) ale si fakt kocka na fotkach a velmi prijemne vyzerajuca...
pusta
@zuzka , srdečne blahoželám k peknému úspechu a teším sa s tebou:-)
každý úspech, aj ten nepatrný skrýva za sebou veľa sebadisciplíny a driny, veľmi ťa obdivujem a prajem ti ešte mnohé dalšie :-) (y)
2010
@ zuzananoskova , gratulujem vyzeras super, a vzdy treba sebareklama
a takych malych zavistlivych pakov ako @ megdesign si nevsimaj to patri k tomu ze si sa vytiahla zo sedeho davu . Cheers
megdesign
@2010 Keby som bol zena, este by som o tej zavisti vedel polemizovat... ;)

PS: Pako hovor tomu, kto ta rano obuva ;)
babidka
Mila Zuzka , z celeho srdca ti blahozelam a prajem take mile ocenenie .Zasluzis si :-) Myslim , ze nielen ty a tvoja rodina - ale aj tvoj lekar je spokojny ! :-) Ale najdolezitejsie je - ze tebe take stravovanie vyhovuje , si spokojna ,zdrava a aj siris radost okolo seba .To vidno :-) Zhodene kila su takou pridanou hodnotou - akymsi bonusom ...dost dolezitou ale nie najdolezitejsou .
P.S. Az sama sebu presvedcim , ze TOTO mi vyhovuje /dobre vies , ze najprv si to treba vyriesit vo vlastnej hlave/ tak sa budem takto stravovat pravidelnejsie , nielen obcas :-)
frezia68
Ejha,@zuzka......Ty si ale krásavička,radosť pozerať.Tomuto úspechu vďačíš sebe a prezentuješ svoju pevnú vôľu,ale aj životný štýl.A že Ti vyhovuje,hovorí aj úsmev a radosť,tak ich rozdávaj naokolo tak,ako aj teraz a tu,lebo si potešila :-)))
denyany
Blahoželám! A obdivujem ťa za to, čo si dokázala. O tom, aķé je ťažké/alebo ľahké/zbaviť sa zbytočných kíl, viem svoje. A áno, fotky sú perfektné a je úžasné, že si sa na fotenie dala. Evidentne niektorých žerie závisť, či čosi podobné, nevšímaj si ich. Verím, že si nedáš pokaziť tú radosť, čo z teba priam srší. Želám ti ešte veľa úspechov. A radosti.:-)
julica
Waau, super, Zuzka, velmi pekne ste to s "EMMOU" vymysleli. Naozaj nechapem, kde ludia beru tu drzost vyjadrovat sa k telam druhych...
zuzananoskova
Ja si myslím, že @megdesign je úplne v pohode. Povedal len svoj názor avôbec nie urážlivo :-)
@babidka : áno, presne o tom to je = mať to upratané v hlave ;-) Tie zhodené kg boli naozaj pridanou príjemnou hodnotou, ďakujem :-)
@frezia68 , @elysa , @julica : ďakujem aj vám :-)
@denyany : ďakujem. Áno, je veľmi ľahké pribrať, ale zbaviť sa čo i len pár kg je omnoho veľakrát ťažšie. Vždy mám pred sebou cieľ a za ním idem :-)
eviana
@zuzananoskova , teším sa z Tvojho úspechu a musím uznať, že okrem toho, že máš skvelé svieže nápady v kuchyni, tak naozaj vyzeráš úžasne... a ten svetrík s pusinkami Ti nehorázne pristane. Krásne si obohatila májovú Emmu, blahoželám :)
pipnat
Zuzka, máš môj obdiv:)mám rada Tvoje recepty, ja som tiež zástancom zdravej výživy:)kvôli Tebe si idem hneď kúpiť Emmu, aj keď časopisy tohto typu už dávno nekupujem! čo sa týka fotiek, aj ja som sa dala fotiť profesionálne (pre manžela), tiež tam vyzerám štíhlejšie a rovnomernejšie rozložená (mám asi 52 kíl pri výške 163 cm-po dvoch pôrodoch som zmenou stravy schudla na 47 - to bolo moc, teraz pri sedavej práci som nabrala, ale ako na potvoru nie tam kde by som chcela, ale ako píšeš nech sme len zdraví:):) ), ty si na tých fotkách veľmi pekná:)
sandraviglasova
@zuzi gratulujem, si šťastná žena a vyzeráš super :-) :-) :-) chutne si navarila a napiekla, nádherne naaranžovala :-) akurát pred chvíľkou som si pozerala tvoje recepty :-) díky za inšpiráciu a ešte raz blahoželáám ;-)
timara
Aj ja gratulujem, je to ohromný úspech :)) Raw strava a nový životný štýl vám evidentne prospieva. Máte krásnu pleť, vlasy, postavu, vyžaruje z vás pohoda a radosť. Gratulujem k tomu všetkému :))
zuzkabluzka
Zuzi, vyzeras naozaj vyborne.... videla som Ta "nazivo" minule leto, ked som bola doma, varila si v Telerane a myslim, ze si od vtedy dala dole zopar kil, ze? :) Klobuk dolu, mam radost a len sa pochval, ked je cim, uz len ten uspech, ze si v Emme....a urcite nie je na zahodenie ani tvoj priklad pre ludi s nadvahou....len tak dalej, drzim palce :)
medovnicek
výborné recepty, krásne fotografie a ešte krajšia kuchárka - k tomu už niet čo dodať:):):)
safran
Zuzka, gratulujem na tretiu :-) TS nasleduje...
kuchticka
Zuzka mas pravdu a gratulujem k uspechu.
Som rada, ze dalsia mlada zena "objavila" ako sa spravne a zdaravo stravovat. Kiez by ich na Slovensku bolo viacej a hned by bol narod zdravsi.
kukulienka71
Tvrdá a veru plodná práca,ktorú si vykonala a ďalej konáš,veľmi pekné fotky,gratulujem k úspechu:-) ľudia,ktorým sa podarí takto rapídne schudnúť,vyzerajú tak šťastne z prílivu sebavedomia;-)
ampara
Vyzeráš krásne,gratulujem! Hneď som si EMMU kúpila a dnes cez voľno sa do nej aj pustím. Prajem všetko dobré, nech sa Ti darí!
deria
uff, kým som dočítala tie komentáre, chvíľu to trvalo a som znechutená "typickou vzorkou" názorov. Keby hlúposť kvitla...blog Varechy by bol ako jarná lúka :)
Je jasné, že aj keď má každý nárok na svoj názor, škoda, že si ho poniektorí nenechajú pre seba.
Zuzka, blahoželám a nechápem tvoj príspevok ako chválenie sa, ale ako zdieľanie radosti z úspechu s nami, ktorí sme súčasťou tvojho zviditeľnenia. Mimochodom, je sa čím chváliť a nie sú to len recepty :))
olinecka
Zuzka viem ako sa cítiš,keď si schudla blahoželám!Ja som tiež prešla niečim takym,priznavam dopomohla mi moja choroba.Večera moja žiadna a malo cez deň,ale zdrave veci.Varim mojim chlapom doma veľmi rada aj peciem lenže obmedzujem.Všetko dobre.
hubata
Ja tiež fandím @Zuzananoskova - teda Zuzke a želám veľa spokojných čitateľov akurát by som nebola hubatá keby som nepripomenula: všetky tie prezentované recepty by sa mali dať robiť z domácich surovín a v čase kedy u nás to-ktoré ovocie dozrieva. Vtedy to má význam, ale ak ja mám kupovať paradajky a maliny vypestované pre hyperbordel v hydroponických roztokoch v Číne - tak to nie je o zdraví ale o propagácii alergologickej ambulancie.
janger
@zuzananoskova , no to je krasny uspech, blahozelam zo srdca...Sme (my, Varechaci) na teba pysni :-). Mozes byt na seba hrda...



 



TOPlist