Pacientky

hubata - fotkahubata, 18. mája 2012
Takto dva týždne dozadu bolo prekrásne počasie a mňa pozvala
kamoška na víkend na jej záhradu. Keď sme už mali dosť
leňošenia, neodolali sme a začali sme robiť poriadky v záhradnej
chatke: prášili koberce, vyhadzovali do kontajnera staré veci,
ometali pavučiny, umývali podlahu - no proste gruntovali. Od
roboty nám bolo teplo a tak sme sa povyzliekali až do čipiek.

Naraz mobil a ozval sa Zuzkin priateľ:
- "zabudol som si v robote kľúč od bytu, prosím ťa stačí keď
vybehneš pred bránu na cestu, podáš mi ho cez okienko!
Zuzana súhlasila:
- "dobre, keď už budeš blízko, len ma prezvoň .........."
A makali sme ďalej: špinavé, zaprášené, spotené, strapaté,
ušmudlané, ale akosi sme si to neuvedomovali, lebo sme sa
vytešovali že chatka bude tip-top.

Cŕŕŕn, Zuzana odhodila hrable a náhlivo vybehla na
štvorprúdovú cestu tak ako bola - v tých spoďároch.
Spamätala sa až vtedy, keď jej priateľ so smrteľným strachom v
očiach cez okienko zahlásil:
- "kristepane a ty ako to vyzeráš??? Čo tu preboha pobehuješ
nahá, veď neďaleko je blázinec, čo keď šoféri nahlásia pacientku
na úteku, ako ťa z toho vysekám !!!!!

No a fakt:
keď sa vrátila a pozreli sme sa bez slnečných okuliarov na seba -
tak sme k tej pacientke obidve veru ďaleko nemali ........

Poznámka: v robote Zuzana velí 10 policajtom, výborne strieľa z
pištole a jazdí na koni.

@zareaguj


Diskusia k článku

margaretka28
Milujem tvoje zážitky,vždy mi zdvihneš náladu.Pred 4 mesiacmi som prišla o prácu a ostala som doma,chvíľu som mala pocit,že sa z toho zbláznim,ale potom som objavila varechu a ako prvé zážitky,tie tvoje a hned mi bolo lepšie,odvtedy si pozriem varechu každý deň,beriem to ako relax,sú tu skvelí ľudia,super recepty a ešte lepšie zážitky,@Hubata ,vdaka !
sovka62
Teda, @hubata , to sa vydarilo. A čo si nevybehla s ňou, nech si mladý nemyslí, že len tá jeho nie je v poriadku.
1x hubata
hubata
Keď ja nevelím 10 policajtom, nestrieľam z pištole a nejazdím na koni ......@sovka62
jelenik
ale v tých "spoďároch" to nepoznať, že ktorá velí a ktorá nie, sovka dobre poradila :)
evanaaa
Viem si predstaviť situáciu, len škoda, že tam nebolo viac divákov - chlapov, čo by slintali.....a tá Zuzana nie je Zajacová?
hubata
Cháááá-cháááá
Lepšie by zabralo video s textom: 2 členky www.varecha.sk skončili na psychiatrickej klinike bez toho že by požili šialené huby od Hubatej........
hubata
@evanaaa
Máš pravdu je to generálmajor JUDr. Zuzana Zajícová vtedy keď je v službe a má na uniforme výložky.
Ak nie je v službe tak na záhrade je to Zuzana Zajacová v čipkách zn. Triola.
aroooo
@hubat á ,dúfam, že v tej blízkej inštitúcii by tie 2 varecháčky sa nedali zahanbiť a propagovali by tam varechu a recepty, neviem, neviem, či by ich stadiaľ pre zaujímavú tému pre celé osadenstvo tak ľahko pustili....cha-cha-cha...@Margaretka28 ,ja som na tom tak isto ako ty s tým rozdielom,že koncom mesiaca to bude rok, čo som bez práce na sociálke...
zvoncek
milá Jarmilka, čo je to Zuzaniných 10 policajtov, Ty by si aj (bez pištole a koňa) len so svojou "výridilkou" bola schopná veliť celému regimentu
kuchticka
Ja o tom vobec nepochybujem, ze nasa @hubata by zariadila vsetko a rychle, len staci podnet, vsetci maju o zbavu postarane. Tak nam na vikend spravila vsetkym dobru naladu a dufam, ze hokej to nepokazi.
mata3636
jáááj, @hubat á, ty si perfektná :DD či krátka príhoda, či dlhá, vždy sa rehocem :DDD
bambulka51
hahahhahahaha tak baby to je super narehnila som sa dobre....................
hannah22
chiiiichiiichiii, veľmi perfektná príhoda, aspoň je na čo spomínať.... ďakujemmm.... smejem sa nahlas a ten môj si myslí že mi švitorí.... :)))
irenaw
to som sa zas nasmiala, keď som si to predstavila, až ma bránica bolí, lepšie ako ktorákoľvek komédia ;-D
nika60
@hurata si veľmi dobrý rozprávač,vieš z malej nehody urobiť veľkú príhodu a všetci sa musíme smiať....ide Ti to výborne
njdevil
@hubata , mala by si kandidovat na prezidentske kreslo, konecne by niekto dal to Slovensko do laty...takych bab, ako Ty nikdy nie je dost a ja slubujem, ze dotiahnem dobrovolne na silu vsetky slovenkyz New Jersy ku hlasovacim urnam!!!
hubata
@njdevil - jáááj, mňa by nezvolili lebo by som uzákonila že každý musí - robiť, lebo ak nerobí priživuje sa na druhom a to ja zo srdca neznášam.
jerica
milá @hubata Jarka , čo tak keby som ťa zobrala ku mne na takú fantasy brigádu,určite by sme sa tiež vytešovali z dobre vykonanej práce.
Pripomenula si mi zážitok z minulého storočia,moja kamarátka mala termín k zubárovi,len pozabudla na hodinu,tak šupom sa vychystala, nahodila kabát a hybaj k zubárovi,len čo u zubára zhodí kabát , pozrie na zubára a milému zubárovi spadla sánka , bola len v spodnom prádle, v tom čase sa nosili silonové kombiné , no a záver, zabudla si obliecť sukňu. Ešte dlho sme sa na tom zabávali , ako sa predviedla u zubára v spodničke.
jelenik
a ja by som tu dodala moj zazitok, ked jerica spomenula navstevu zubara. Ja som na hodinu nezabudla, vychystala som sa skor ako mal moj muz po mna prist, tak som obula moje zahradove "pantofle" a popozerala jarne hriadky. Ked sa objavil moj odvoz, vzala som kabelku a nasadla. Zubarku som absolvovala rychlo a do prace som uz isla peso. Po par metroch som si uvedomila, ze tie topanky ma vobec netlacia ako vcera, ze sa mi dobre kraca, pozriem na nohy.... A ja v tych zaprasenych, popraskanych, skratka "vychodenych" pantofliach /ale mali platformu/. A ked idem k zubarke tak sa vzdy pozriem, co mam obute. Smiala sa aj zubarka, ked som jej to povedala
evasik
hubata, ja mám záhradku 2,5m x 1 m. V rámci Tvojho projektu, čo mi poradíš v nej pestovať?
janger
@hubata , ak dobre chapem, tak aj Zuzka je clenkou Varechy....Ale ona sa akosi nepriznava a podozrivo mlci :-)))).
hubata
@evasik : daj mi svoj e-mail, tam ti napíšem podrobnosti, lebo nemienim tu dráždiť veľkými výnosmi daňový úrad. Je to moje know-how a môj vynález ovplyvní aj Listinu práv dieťaťa ktoré deklarovalo UNESCO ešte som ja bola v plienkach. Deklarácia práv dieťaťa zostala len zdrapom papiera lebo doteraz deti na celom svete hladujú a ich mamy sa na nich musia pozerať ako umierajú. Ale po uzákonení tohto vynálezu na celom svete už mamy budú mať možnosť nachovať svoje deti tým, čo potrebujú: v Ázii ryžou, v Európe pšenicou, v Grónsku rybami. Už nikto viac nebude trpieť hladom na celej zemeguli a stačí na to každej mame pozemok (voda) o výmere 2,5 x 1 meter. Je to veľmi jednoduché, tak ako všetky geniálne veci.

Inšpiráciu som našla u môjho slobodného lenivého bratranca, ktorý bol hnilý pokopať mi záhradu aby som mu tam mohla voľačo nasadiť. Ja totižto na jar obchádzam známych a ako kukučka striehnem kedy im môžem do ich záhrady niečo zasadiť vtedy keď tam nie sú. No a potom oni sa mi o to starajú, polievajú, okopávajú a ja prídem až na jeseň a keďže nevedia čo s takou úrodou robiť, tak mi ju podarujú ........
Lenže tento nie - nepokopal od lenivosti, tak som mu nasadila od jedu fazuľu do kvetináčov čo mal pripevnené na verande. No a keď som prišla na jeseň na kávu, tak ju ťahal po silone na ryby až na strechu chatky. Takže fazule mal tooooľko, až mi ju od radosti že si ju vezmem podaroval. Keď som sa mu priznala, skoro ma prizabil, ale potom ma aj pochválil, lebo hustá fazuľa mu robila taký vynikajúci tieň, že nemusel toho roku prišroubovať ani markízu na strechu, stačilo zopár klincov a ten silon na ryby.

Takže ak chceš ísť so mnou do toho projektu aby deti na celom svete neumierali od hladu napíš mi svoj e-mail.
michsamant
Teba by si malo vsimnut nejake vydavatelstvo :) zbierka takychto usmevnych pribehov zo zivota, 100% by som si ju kupila pri najblizsej prilezitosti.
hubata
@janger - ona sa niekedy ani ku mne neprizná a ja som stále nevedela že prečo. Po zverejnení môjho civilného foto už viem že prečo.........



 



TOPlist