Odpočuté na zastávke.

fialka49 - fotkafialka49, 1. decembra 2012
Nechcela som. Musela som. Inak sa nedalo. Veď počúvali aj iní a tiež
sa smiali. Ospravedlní ma to?
Čakala som na zastávke MHD. Vedľa mňa stála staršia pani,
elegantne oblečená, pekne upravená.
Vtom sa pri nej zastavila určite jej známa a nedbala na nás
ostatných.
"Mária, aj ja ti prajem k tej tvojej osemdesiatke všetko naj!, zachytila
som vinšovanie tvojich najbližších v rádiu."
Pani Mária sa poďakovala a obidve sa rozhovorili.
"Počúvaj, však v našom veku tie naše mamy vyzerali ako stareny.
My si farbíme vlasy, trvalé nás tiež robia mladšími. No, nevyzeráme
lepšie"?
"Určite a oni boli už všetky bezzubé v našom veku, o zubných
protézach ani nechyrovali".
"Ty, a keď si ich tak večer skladáme a urobíme na seba do zrkadla
vyškerenú grimasu, to je, čo"?
A už sme sa škerili aj my ostatní.
Neviem, čo by sme sa boli ešte dozvedeli od týchto dvoch duchom
mladých vtipáliek."
@zareaguj


Diskusia k článku

hubata
Nevadí @fialka , aspoň som sa 2 x zasmiala.
Ja keď si ráno namontujem protézu na nohu, namaľujem sa ako veľkonočné vajíčko, nasadím parochňu a vyberiem zuby z pohára si myslím že mám tridsať..........
slavnicanka
Som sa zasmiala,aj moja kamarádka mi nedávno spomínala,že keď si ona ráno dávala už tretie zuby,a dcéra šošovky do očí jej muž vypotil,že vy dve ste ako také skladačky každá si nasadujete polotovary.:))))
bozulka
Horšie než tretie zuby je to keď pozeráš cez okuliare a uvažuješ čo to má @gordonko na hlave...sú to strapaté vlasy...alebo "papacha"?Až keď som si "jeho" obrázok zväčšila tak som videla,že je to sexi cowboy klobúk...no a potom sa pobavíš aj rehotom,nie nad klobúkom,ale nad svojou hlúposťou...? !!!
Idem sa sťahovať do menšieho bytu-panelového domu,hovorím synovi aby zistil či tam nebývajú hluční susedia a on sa ma nevinne opýtal mami prosím ťa veď ty nepočuješ...:-) !!! Aby som dokreslila môj profil - chodím za pomoci mojich dvoch francúzskych kamarátok...:-)).Ale hovorím si že som veľmi šťastný človek keď sa ráno zobudím a vôbec mi nevadí či svieti slniečko,prší alebo sneží načo sa už pomaly tešíme...:-)))
babidka
Tie dve mali pravdu :-) My nie sme stari -pokial sa tak necitime ...Nedavno som sa stretla s kamaratkou /ja mam 59 a ona 70/ a zbadali sme jedneho mojho spoluziaka a jej byvaleho ziaka .Svorne sme si vzdychli " niektori ludia tak strasne zostarli " :-) A to len preto , ze dotycny mal zosuverenu tvar , sive vlasy a "suchtal" sa po ulici menej raznym ktokom ako v mladosti. Doma som si uvedomila , ze to mozno aj o nas tak rozpravaju - len my sa este ako babky veru necitime :-)))))
evanaaa
Bohužiaľ, ja si svoj vek vôbec neuvedomujem, koľkokrát vyprávam mužovi - .....no a bol to taký starší pán, už po 70-ke, alebo- taká staršia pani.....akoby sme my mali menej, ja sa cítim na ani nie 50 rokov a ešte by som dokázala " blbnúť", vystrájať a snažím sa chodiť rovno, aj keď ma to ťahá k zemi, proste , vidím sa ako mladica a potom si uvedomím, že mladšia žiaľ už nebudem......no, škoda.
hannah22
veru škoda, ale nech nám to všetkým ,ešte dlho dlho vydrží.... držím palčeky.... :))



 



TOPlist