O sebe

tf - bez fotkytf, 15. januára 2015
Ahoj ja sa volám Veronika mám 9 rokov,bývam v Hlohovci.Chodím do štvrtej triedy mám veľa priateľov.A to si myslím že to je všetko.
@zareaguj


Diskusia k článku

leomax
Ahoj Veronika! A neprezradíš nám o sebe viac? Napríklad, či rada pomáhaš otcovi, alebo, nebodaj mamine s varením, pečením, umývaním riadu a podobne? Každopádne, Tvoj príspevok do zážitkov na @varecha. sk je veľmi milý! Potešila si ma, prajem Ti, milá Veronika, všetko najlepšie a veľa, veľa, veľa priateľov!
smejkad
Hmmmmmmm, na 9 rokov si celkom dosť dlho hore
A máš až na čiarky slušnú gramatiku :-)
hubata
Si vo veku mojej vnucky ktoru velmi bavi so mnou piect a tak ma zalozenu svoju kucharsku knihu s takymi lahsimi receptami ktore spolu pecieme. Skus i ty s maminou alebo babkou prispiet receptom, budeme sa tesit. Vitaj na vareche!
martina0812
Vitaj na Varechce, Veronika! Už sa teším, ako sem pridáš nejaký tvoj prvý receptík. Mám dcérku o kúsok mladšiu od teba a tá mi pomáha s varením veľmi rada, takže verím, že aj z teba bude šikovná kuchárka!
rulik
vitaj na vareche, nech sa Ti darí nielen tu
pipnat
mám takmer 9-ročnú dcérku a myslím, že by ju ani nenapadlo sa registrovať na akomkoľvek portáli..(ak vôbec tuší, že niečo také existuje, hry pozná, to je jasné, ale aj to má obmedzené na hodinku denne:) a asi by som jej to ani nedovolila, neskôr určite, ale to je môj osobný názor:)..nerobí si tu niekto srandu?....ak nie, tak potom Veronka, vitaj a ukáž, čo všetko dokážu vytvoriť dievčatá v tvojom veku....ja som začala s prvým pečením a varením tak v 12-tich:)
evanaaa
Počkáme si na odpoveď, aj mňa hneď napadlo niečo podobné ako @pipnat , možno, ak yb mala aspoň 11-13 rokov....? Ale ak sa mýlime, @tf , Veronika, prepáč, inak, pekné od teba, že sa nám predstavuješ. Ale ešte niečo o sebe napíš, aby si vyvrátila zlé odhady.



 



TOPlist