Hlad

hubata - fotkahubata, 30. decembra 2011
Tak keď už máme toho Silvestra dám jeden taký pikantný. Nie je to môj zážitok, ale aj keby bol - určite by som sa nepriznala hehe.....

Stal sa vraj v autobuse bratislavskej hromadnej dopravy:
- "mamííí, ty si ale musela byť v noci strašne hladnáá" - hovorí asi 5 ročný chlapček svojej mame
-" a prečo myslíš synček?" - spozornie mladá mamička
- "no .... keď si v noci papala tatinovi pišulu" - zaklincuje to malý na celý autobus.

Urýchlene vystúpili.
@zareaguj


Diskusia k článku

hannah22
nech žije Silvester.... a naše ukecané detičky či vnúčatá...mne moja mama , ktorá pracovala v škôlke vždy hovorievala : dávaj si pozor čo doma hovoríš alebo robíš, detičky sa vždy rady pochvália a v škôlke všetko vykecajú..... alebo v autobuse, chichichi.... :))
rija
Hlad je veľká potvora...
@hubata : veľa zdravia, lebo je vzácne,
veľa šťastia, lebo je krásne,
veľa lásky, lebo je jej málo,
veľa radosti, aby žiť za to stálo
všetko najlepšie k narodeninám
fialka49
Aj ja pripíjam na diaľku z litrového pohárku. Nech ti zdravie, šťastie, spokojnosť a dobrá nálada nikdy nechýbajú.
remcula
Cháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!:-)) :-))
matata1
@hubata ani ja som nezabudla na tvoje narodeniny. Dúfam že si na ne nezabudla ani ty. Tak všetko najlepšie a veľa vtipných príbehov!!!
kata50
@hubat á Krásne narodeniny, v tento silvestrovský deň. Nech sú vždy veselé.
P.S Tak to preto máš taký perfektný zmysel pre humor... :-)))
hubata
Veľmi pekne ďakujem dievčatá za veršík a pekné blahoželania. Je to pravda narodila som sa 31.12. pred mnohými, mnohými rokmi na horárni. Mojej mame som vždy vyčítala prečo ma do matriky nenahlásila že som sa narodila až 1.1. - a mohla som byť o rok mladšia hehe veď kto by to zisil, nie?
Aj vám želá
hubata
Aj vám želám všetko dobré a pekné v novom roku 2012 a nech vám úsmev neschádza z tváre.
sovka62
Ty si Silvestrovsdké dieťa? No, mala som to vedieť podľa tvojich vtipných komentárov sa zážitkov. Tak dodatočne všetko najlepšie k narodeninám.
pivonka
Všetko najlepšie k narodeninám, síce s omeškaním, ako zo srdca. Hlavne nech ťa humor neopúšťa. A čo sa týka osláv, pozor - sex a alkohol môžu spôsobiť problémy, hlavne ak ani jedného nie je dosť. :-))
arasidka
No,... váham - mám - nemám - mám - nemám.... ale že sa poznám, tak MÁM - veď je to už dávno premlčané!
Bolo to na prelome roku 1973 - 1974, naša cerena mala vtedy niečo cez rok a pod srdcom som nosila ďalšieho potomka nášho rodu. Ťažko sa mi chodilo, lebo chrbtica,žlčník,žily - to všetko som zrazu cítila a nebolo to nič príjemné.
Raz večer, keď bolo Kačenku treba uložiť spať, chcela som ju vykúpať vo vani a ako na just v plnej vani si lebedil môj sobášený- neskaj zvaný dzedko. A já reku, tato / vtedy sme sa tak menovali - mama-tato/, podrž malú, ja ju namydlím a trošku ju osprchuješ potom a hotovo, bude to "friščí". A tak sa aj stalo, tato vzal Kačenku, božinku, to bolo radosti, výskala, jašila sa a už vôbec nesúhlasila s tým, že by som ju mala z vody vybrať do osušky. Ako ju zbadala, bác do vody, radšej sa utopiť, ako z vany vyliezť.
-Tak ju ešte chvíľu nechaj, vyblázni sa a bude lepšie spať.
Povedal môj tato a tak som si sadla vedľa nich a jašili sme sa všetci traja.
_ Len ti v jednej chvíli tatko zreve a rýchlo mi Kačenu podáva.
Reku, tato, zase žlčník?
- Houno žlčník .... ber ju preč a bolo to naposledy, čo som sa s ňou kúpal ....
Až potom som pochopila čo sa stalo, keď malá ešte v osuške revala: Ja cem babiku, daj mi babiku....
Odvtedy prešlo rovných tridsaťdeväť rokov, Kačenka si to ani nepamätá, ani sme jej to nehovorili, nechali sme si tento príbeh pre seba. Jedno je isté, že odvtedy ani druhé, ani tretie dieťa s ocinom vo vani nikdy nesedelo.
hubata
hihi: že bábika.....
pche! @arasidka to my sme boli lepšííí: muž sa holil v kúpeľni len-tak v slipoch, malá sa motala okolo neho a len mi pribehla povedať do kuchyne:
-" mamííí tatino nemá pišuláka ako Peťo v škôlke, tatino má rohlíík!" a zas odbehla.
anura
spomenula som si na dceru ked chodila do škôlky tak detičky pondelok zvestovali pani učiteľkám čo sa odohralo ked boli doma cez víkend a jeden chlapček hovoril že maminu oco bil až rozbil sklo na dverách/taká problemová mladá rodina/ a naša dcera sa chcela tiež pridať tak povedala, že jej tato tiež capká maminu po zadku, tak mi to povedala p.učiteľka ked som prišla pre nu
irenaw
Veru detičky, čistá úprimnosť bez filtrácie. Pani učiteľky zo školky vedia svoje a dokonca lepšie ako keby s nami bývali. Moja mama mala dávnejšie tiež veselý zážitok z MHD, hoci nie až taký pikantný :O). Malé dievčatko sediac mame na kolenách začalo spievať z plného hrdla: Maličká myšička, vyser si očičká...(to bol celý text, tak ho bolo treba spievať dokola) Mamička červená v tvári sa pýtala, kto malú naučil takú pesničku? Zaznela stručná odpoveď: Peťko. (asi vtipný starší braček)
slavnicanka
já som tiež počula od susedy,že jej malá dcérka povedala v škôlke pani pani učiteĺke,že tatovi sa nechcelo rozťahovať večer gauč,tak musel spať celú noc na mame.Deti-aké vnímavé:)))
arasidka
Keď sa mi narodil tretí syn, ten starší mal iba päť rokov. Otázky ako - odkiaľ prišiel braček k nám, ešte nekládol. Osem mesiacov po pôrode som bola operovaná na žlčník a to viete, jazva ako turecká šabľa mi hyzdí brucho dodnes. A tak asi po roku-dvoch padla otázka - mami, ako sa rodia detičky , ako sa narodil braček? - som mu odpovedala, že braček bol v mojom brušku a potom sa narodil. A on vyvalil očičky a povedal mi: Mami, a to ti rozrezali celé brucho, že? A potom ti ho zašili ako tomu vlkovi? Nezostalo mi nič iné, len akosi pritakať a on bol spokojný.

Prešli ešte asi dva roky a môj stredný syn ako zdatný školák jedného dňa prišiel zo školy, kabelu rezko zhodil z pliec, ruky si dal vbok a polourazeným hlasom na mňa spustil: Mama! Jáááá už viem, ako sa rodia deti!!! Noooo - ale cez brucho určite nie!!!
Už si nepamätám, ako som z toho vykorčuľovala, ale som si uvedomila, že faganisko už ako tretiak ZŠ získal takéto informácie, ale dodnes neviem od koho!!!
rea1
ked som sa druhykrat vydavala, dcera mala 3 roky. manzel obcas zvykol vecer vliezt do vane a tam, rozhodeny v horucej vode, zo pol hodku podriemkaval. dvere na kupelni som uz davno predtym nahradila roletou, ktoru sme aj tak nestahovali (dvere na kupelni sa stale zasprajcovavali s dverami od wc, kupelna je na konci bytu a ked mas navstevu, nepojdes sa predsa vyvalit do vane). kedze som pred sobasom zila s dcerou takmer dva roky sama, muzsky element v nasej rodine bol predmetom zaujmu - a nielen mojho. :-) po case sme zistili, ze mala chodi ocinka šmírovať. prisla do kupelne, chvilu tam stala a mlcky sa nanho pozerala. mamlas, oci zavrete, na to prisiel iba nahodou. popozerala sa a potom odisla hrat sa. raz prisla za mnou a taka mierne zamyslena mi zvestovala: mamina, vies, ocino je taky salamovity. a tym sa jej skumanie muzov na dlhsiu dobu skoncilo. ked sa jej po roku narodil bracek, len stroho skonstatovala: ma mensieho pisulaka ako oco. ked prisiel dalsi brat, uz ju ako 7 rocnu slecnu take detaily vobec nezaujimali.
zvoncek
Až teraz som sa dostala na varechu, tak dobieham " s krížkom po funuse" , milá naša "hubatá", všetko najlepšie k Tvojmu sviatku, niet
divu, kde sa to v Tebe berie , Ty "naša veselá kopa", to Ti dal ten Silvester do vienka, a v tomto roku, nech sa Ti dobre varí aj v tom
"rozprávačskom duchu".,
No šak nikdá tak taško nemóže byt, aby sme sa nevedzeli s Hubatú pobavit
hubata
Vďaka dievčatá varecháčky za úprimné gratulácie, tuším si to ani nezaslúžim, normálne ste ma rozcitliveli: ale musím skonštatovať, že ja vás iba úmyselne vyprovokujem, vy sa pridávate, píšete svoje príbehy a tak sa vlastne navzájom bavíme. Takže majme sa radi navzájom a bude nám tu všetkým dobre.



 



TOPlist