Cvikla

jenifer - bez fotkyjenifer, 7. októbra 2013
vie mi niekto poradit preco mi cvikla kvasi a vyteka zo zavaraninovej flase?nastruhala som ju dala som chren aj kmin a dala sterilizovat.prosim o radu diky jenifer
@zareaguj


Diskusia k článku

radost
tak to vôbec neviem..
alebo..nastrúhala si surovú..?
ja celé buľvy uvarím-potom dávam také tvary-aké chcem-teda strúham alebo-v našom prípade na hranolky-zalejem nálevom..postojí od rána do večera..večer dám chren-a nedávam sterilizovať..štvrť roka vydrží..robím len toľko-by sme zjedli za tie 2-3 mesiace..a potom znova..medzitým je v pivnici..
andreac
@Jenifer , takýto typ príspevku patrí do časti Diskusie, nie do časti Zážitky. Prosím, napíšte ho tam. Ďakujeme. Redakcia
janealli
Sterilizovaná cvikla vydrží aj niekoľko rokov a je vždy chutná. Nepíšeš nič o náleve, dávala si sladkokyslý nálev?
alena45
podľa mňa zle zavreté viečko, alebo slabá sterilizácia.
manek380
Myslím, že chyba bude v tom kmínu, ten začne kvasit...
evanaaa
Bolo by treba podrobnejšie napísať, aj postup, aby sa prišlo na príčinu. Je tam viac faktorov, ktoré by to mohli oplyvniť.
dandy
Myslím, že aj preto, že nemáš žiadny nálev.
jenifer
nalev som dala sladkokysly a viecka sa nedaju niekedy ani otvorit tak su zavrete



 



TOPlist