Celiakia- bezlepková diéta

stanka365 - fotkastanka365, 27. februára 2012
Dobrý deň, som tu nováčikom. Veľmi by som bola rada, ak by som tu našla niekoho kto má taký problém ako ja. Je to bezlepková diéta.
@zareaguj


Diskusia k článku

andrea3
@Stanka365 ahoj, mám dcéru (6rokov) na bezlepkovej diete uz skoro 5 rokov, tak ak potrebujes poradiť, tak kľudne napíš.
evanaaa
@Stanka365 , neboj sa, máme tu viacej celiatikov a aj veľa receptov na bezlepkové pečenie, len sleduj Varechu, iste ti má kto poradiť, len chvíľu počkaj, kým nájdu tvoju prosbu tu , a iste sú tu aj diskusie na tú tému.A ako nováčika ťa vítam, len neodíď, lebo mnoho si sem príde po radu a viac ich niet. Budeš sa cítiť dobre, vo varecháčskej rodine.
zuzliak
@Stanka365 , Uprimne poviem a neklamem- ja som totalne nadobro vylieceny byvaly celiatik- vdaka Bohu som z celiake von a uz roky papam vsetko mucne- vid moje recepty na chlebove aj kolacove dobroty.
zuzka193
Ahoj, si tu správne pokiaľ hľadáš recepty. Kľudne môžeš pozrieť na moje, ja som na bezlepkovej od roku 2007 a tak ako mnoho iných na tejto stránke aj ja som sa rozhodla podeliť s mojimi receptmi na tejto stránke (všade mám aj fotorecept). A pokiaľ by si potrebovala poradiť, výborná skupina je na FB : Život bez lepku....CELIAKIA
stanka365
Ďakujem vám všetkým za rady, dávno som tu nebola, zabudla som heslo! Pre istotu, už sa neodhlasujem. Určite tu nájdem kopu dobrých rád a receptov!



 



TOPlist