Ako som strážila policajnú stanicu

hubata - fotkahubata, 21. februára 2015
V lete som sa vybrala na výlet. Ja najradšej chodím sama, a tak aj sama pykám za svoje chyby. Zle som si pozrela odchod posledného autobusu do jednej dedinky na juhu Slovenska a zostala som trčať na autobusovej stanici. Nuž čo, blízko bola železničná stanica, tak hádam do rána nejako prečkám. Lenže o 23.00 hod. ma aj odtiaľ vyhodili....

Nič nie je stratené, bolo teplo a všimla som si že na železničnej stanici bola aj policajná stanica, aj auto s húkačkou tam parkovalo. Takže si kľudne sedím, veď som v bezpečí, keby dačo - stačí zaklopať.

Nuž a len vám ráno pozerám, ako si to policajt o 6.00 hod. mieri do kancelárie, takže ja som vlastne po celú noc strážila auto policajtom aby im ho neukradli ........
@zareaguj


Diskusia k článku

smejkad
:-))))))))))))))))))))))))))))))
aby im nieco neslohli :-)
ale expert si na pohladanie, to ti poviem :-))))))))))
zolik
pekne. ja som ju raz strazila z vnutra :-)
babidka
Raz som bola na stazi v jednom velkom rehabilitacnom ustave a byvala som v novopostavenom velkom dome pre stazistov. Ten v noci este stale "pracoval" -pukal , stonal a vydaval este asi sto dalsich strasidelnych zvukov .No a ja som sa tam strasne sama bala . Vecer som vzdy vsetko zamykala a este aj v mojej izbe som davala pod klucku stolicku ...:-) Asi po tyzdni mi spravkyna ustavu oznamila , ze v noci prespia v dome dalsi stazisti tak aby som sa nezlakla . Vecer som ich pocula v spolocnej kuchyni , aj buchanie v izbach na prizemi a tak som kludne zaspala. Vecer som samozrejme nekontrolovala hlavny vchod , ved v dome spali predsa chlapi:-) Rano som /konecne vyspata a spkojna / vstala , urobila si v kuchyni ranajky ...a zistila som , ze stazisti nielenze v noci v dome nespali ale ani nezamkli svoje izby a ani hlavny vchod :-) Vraj sli vecer do krcmy a potom ku kolegovi z ustavu domov kde pokracovali v "tahu" .Najprv ma pochytila oneskorena panika, potom zlost a nakoniec som dostala az hystericky zachvat smiechu ...ako som spokojne spala uprostred pola samucka a v otvorenom dome :-)
kuchticka
@hubata , s tebou je legrace na place - kdekolvek a kedykolvek. Tak prajem dalsie dobrodruzne zazitky.
rea1
:-))) keby si bola vedela, že je búda prázdna, nebolo by sa ti tak sladko odfukovalo, priznaj!
hubata
@babidka : presne toto som zažila keď som ako mladá zaľúbená kočka bola za frajerom na prísahe v dedinke v južných Čechách. Typický "nemecký" štýl hotela, ubytovala som sa a poprosila na recepcii či by ma o 5.30 hod. ráno nezobudili lebo cestujem domov a potrebujem chytiť rýchlik v Českých Budějoviciach. Na moje prekvapenie mi recepčný strčil do ruky natiahnutý budík. Až ráno som si uvedomila že som v tom hoteli bola sama-samučičká, ani svetlo na chodbe som od strachu nevedela nájsť. A tak som sa ešte po celú cestu na Slovensko modlila aby niekto neukradol ten budík a bude to na mňa!
rea1
@hubata : haló, pani, to vy ste chceli zobudiť o 5,30? áno, ja. tak šup šup, vstávame, už je 7,00!!! :-)
hubata
@rea1 my dve sa musime raz stretnut na jednom orosenom aby sme si este v predkremacnom veku zopakovali mladi. Prepac pisem z mobilu a zatial neviem kde mam diakritiku.
rea1
v Taláci? musím skontrolovať ale mám dojem, že ešte existuje. teda dom určite. :-) a musíme si švihnúť, lebo ja si už prikladám na hruď vrecko so zeminou a 2x týždenne trénujem skok do truhly, aby som si zvykla.
janazjarku
@rea1 ty si riadna exotka aj ja chcem ísť na pivo s vami :-) vraj vrecko s hlinou na hruď toto si daj patentovať :-D
rea1
jáj, @janka moja, z jarku či odinakiaľ, to by sa ti to pivo cestou z banskej bystrice a nazad riadne predražilo. ale ja ti sľubujem, že keď ho s @hubatou dáme, budeme na teba silno myslieť. :-)) že som exot viem a som na to patrične hrdá! :-)))))))



 



TOPlist