Ako som nevarila

marttina - fotkamarttina, 15. apríla 2012
Moje gurmanske ja sa opat prebudza. Zeby som opat zacala varit? ;)
Vraj vela ludom chyba moje letne vycinanie a varenie, fotky nad
ktorymi sliny tiekli. Oh ano.. vidim to priaznivo pocas leta... Drzte
palce teda.
@zareaguj


Diskusia k článku

babidka
Nuz , palce drzim - len aby sme sa aj dockali aspon nejakych receptov aj fotiek :-))))))))))))))))
hubata
Tak toto je pre mňa riadne prekvapenie: @Marttina varí len v lete!
Aj ja si to tak zariadim: budem variť len 30. a 31. februára.........
evanaaa
@hubata , to snáď nie, čo chceš chcipnuť od hladu? A @marttina , kde sú tvoje recepty a čo za vyčínanie?.....trochu naám priblíž.
kuchticka
Tak ja radsej varim celu zimu a uprsanu jar a jesen, ale v lete radsej pracujem na zahrade a v duchu si hovorim: "Hnce varte" :-))
marttina
@babidka uz som pozerala ako to tu na vareche chodi, testujem vody ;) a nie som az taky omyl, registrovala som sa tu uz davnejsie, ale zabudla som meno a heslo, kedze som tu nebola velmi dlho. stava sa. :))

@hubata vies, nevarim len v lete, ale v lete som varila pravidelne kazdy den kedze som mala volno, pocas skolskeho roka nemozem varit kazdy den kedze z prace pridem okolo 7mej ;) mam partnera, ktory tiez rad vari, cize sa striedame, raz on, raz ja. tolko k tvojmu posmesnemu komentu.

@evanaaa na inych portaloch som mala fotky, recepty som nepridavala kedze by to asi vela ludi nezaujimalo. mam rada ovocne a zeleninove salaty, slovensku kuchynu a varim vsetko co mi pride do cesty ak sa mi zapaci recept.

@kuchticka nie som zahradkarsky typ, skor opacne. :)

@pubertslatinocelny Ja planujem robit fotorecepty! ;) :D
marttina
@letisia kedze pracujem ako EAL koordinator a zaroven ucim EAL deti tak mam ranne kruzky, hodiny, pooobednajsie kruzky, plus si musim robit pripravy na hodiny a nehovorim este o dalsich povinnostiach co sa tyka prace koordinatora. ;)

este niekto tu ma problem s tym, ze varim v lete ked mam viac volna a cez skolsky rok obcasne, kedze chodim z prace neskoro??
ethanel
Ja pracujem od 9:30 do 23:30 alebo aj neskor napriklad teraz odchadzam z prace po narocnom dni a pracujem takto 5x do tyzdna manzelku vidim 2x tyzdenne ale cas na varenie pocas mojich dni volna si najdem :-D
2010
chacha, tvoja odpoved pojde ako -tonne of bricks-... @ethanel zda sa ze si stara skola, aj moja babka ked ma vyhanala rano z postele , vravela na co spis , vsak sa dost vyspis v hrobe. Tak aj ja som dokoncil terrinu o druhej rano, a teraz je 9 am. a som v robote no a co? big deal , ked daco chces tak sa hodiny nerataju. Cheers
ethanel
@2010 tak tak na vsetko sa najde cas ked sa chce, stara mama mi vzdy vravela to iste ;-) aku terrine si robil, ja sa chystam mozno na buduci tyzden nieco poriesit.
2010
@ethanel robil som pâté de campagne , tym ze je na hrubo mleta je to skor na diskusiu pri vine ci je to pastika alebo terrina.


ethanel
2010 tak klobuk dole ... tak s tebou by som si pokecal pri vine urcite, dnes sme hostil u nas v restauracii Anne Trimbach z Alsaska a poviem ti ze som si pochutil na dobrych vinkach :)

Dufam ze pridas recept ;)
marttina
@ethanel mi to tu pride, ako keby si nevedel nic ine robit len ......... ludi za to, ze su mladi, nic v zivote nedokazali, pravidelne nevaria a vyhovaraju sa. kazdy clovek je iny a netreba do nikoho kvoli tomu rypat. stacilo by mozno aj vediet citat s porozumenim alebo between the lines. ad 1: mam partnera, ktory tiez rad vari ad 2: som typ cloveka, co rad vari ako sa mu zachce - nevarim pravidelne. ci pardon, na tomto portali musi byt kazdy clovek zapaleny do varenia den-noc, aby tu vobec mohol existovat?
a k tym dnom volna - gratulujem ti, ty mas dva dni volna v tyzdni, ja jednu nedelu za tieto tri tyzdne. zabudla som totiz spomenut ze mam este dlasie dve prace ktore ma bavia a robim s radostou ;)

pekny vecer a tymto moja ucast na diskusii o mojom (ne)vareni hasne.
evusik
tu na Vareche sa na každom kroku stretávam s tým, ako starí varecháči vítajú nových s milým slovom a otvorenou náručou... prečo ste sa s takou chuťou pustili do @marttina je mi záhadou... len za to, že sa možno trochu ináč vyjadrila, alebo vedie iný život (veľmi pracovitý), má iné názory??? je pravda, že Varecha je konzervatívna, ale žeby až tak veľmi?
@marttina vitaj na Vareche, pridávaj recepty, píš zážitky, nenechaj sa odradiť dvoma frfľošmi (prepáčte páni :-)))))) každý má predsa právo na život....



 



TOPlist