Smotana 33-precentná

Smotana 33-precentná ako ingrediencia v receptoch:

  • Domáci „Pribináčik“ ako originál

    Domáci „Pribináčik“ ako originál

    Chuti ako pravy Pribinacik, dolezite je pouzit jemny tvaroh, ak mate len hrudkovy, treba ho predtym rozmixovat. Ale niekomu moze chutit, prave taky hrudkovy, treba skusit.

  • Hovädzí jazyk ako sviečková

    Hovädzí jazyk ako sviečková

    Do hrnca dáme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, slaninku a nastrúhanú zeleninu a chvíľku popražíme. Zalejeme vodou, pridáme jazyk, koreniny, soľ a varíme zhruba 2, 5 hodiny. Jazyk vyberieme, do šťavy pridáme smotanu,...

  • Hovädzia roštenka so špenátom a pohánkovou kašou

    Hovädzia roštenka so špenátom a pohánkovou kašou

    Pohánku dáme do hrnca, zalejeme vodou a varíme asi 10 minút, potom pridáme mlieko, smotanu a maslo a vyvaríme na kašu, nakoniec dochutíme soľou a čerstvým tymianom. Mäso nakrájame na hrubšie plátky, osolíme,...

  • Bravčová panenka plnená sušenými slivkami

    Bravčová panenka plnená sušenými slivkami

    Do bravčovej panenky spravíme kapsu, ktorú naplníme slivkami. Mäso osolíme, okoreníme, sprudka opečieme na panvici a necháme dopiecť v rúre pri 160 stupňoch zhruba šesť minút. Potom mäso vyberieme z panvice a na tanieri necháme...

  • Tekvicové cappuccino s jadierkami

    Tekvicové cappuccino s jadierkami

    Do orestovanej cibule na oleji vložíme očistenú natrúhanú tekvicu podlejeme vývarom a uvaríme domäkka. Rozmixujeme, zjemníme smotanou a maslom, dochutíme soľou a korením.

  • Hrachová polievka s údeným mäsom

    Hrachová polievka s údeným mäsom

    Do rozohriateho oleja vložíme cibule nakrájané na kocky, orestujeme dozlata, pridáme olúpaný hrach, zalejeme studenou vodou, pridáme údené karé, nové korenie a bobkový list. Varíme pomaly domäkka.

  • Kuriatková krémová omáčka

    Kuriatková krémová omáčka

    Šalotku speníme na masle, pridáme kuriatka, podlejeme vínom, pridáme soľ, korenie a chvíľu podusíme. Zalejeme vývarom a 15 minút varíme. Ku koncu omáčku zahustíme a zjemníme smotanou.

  • Srnčí valček s králičím mäsom v bylinkovej palacinke

    Srnčí valček s králičím mäsom v bylinkovej palacinke

    Umytý a osušený srnčí chrbát osolíme a sprudka opečieme z oboch strán cca 1 min. Králičie mäso nakrájame na malé kocky, pridáme smotanu, vegetu a všetko spolu vymixujeme do hladkej hmoty. Na palacinky natrieme králičiu zmes,...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist