Zubáč v pivnom cestíčku s krevetovou omáčkou

Ivan Štefula
šéfkuchár penziónu Formula v Trenčíne, 9. júla 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Zubáč v pivnom cestíčku s krevetovou omáčkouFoto: Pravda-Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Z vajec, múky, piva a minerálky pripravíme hustejšie cestíčko (minerálku použijeme na prevzdušnenie cestíčka).

  2. 2

    Zo zubáča odstránime kožu, osolíme, okoreníme, poprášime múkou a obaľujeme v cestíčku. Ukladáme do mierne rozohriateho oleja. Vyprážame pomaly, aby sa ryba prepiekla.

  3. 3

    Vypražené kúsky odložíme na kuchynský papier, aby odkvapkal prebytočný olej. Do smotany pridáme krevety, homárovú pastu, worcesterskú omáčku a všetko spolu povaríme. Dochutíme soľou.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist