Živánska z kapra
Autor receptu: ursula4
Je tu jar,príroda sa prebúdza,práca na záhrade volá.V sobotu sme aj my zobrali hrable a poďho pracovať.Ale keďže môj manžel neznáša tvrdú prácu,podujal sa,že bude variť.Nakoniec sme skonštatovali,že to bola dobrá voľba.
4 porcie |
50 minút príprava |
35 minút tepelná úprava |
Postup
- filé z kapra nakrájať na porcie,na vrchnej strane dvakrát narezať/nedorezať/ a do zárezov vložiť plátok slaniny,posoliť,poprášiť červenou paprikou.
- očistené zemiaky a cibuľu nakrájať na kolieska,bielu papriku na rezance,paradajky na osminky,cesnak na plátky.Pripraviť alobal /my sme mali 4 porcie/,potrieť olejom,naložiť zemiaky-posoliť,na to cibuľu,papriku,paradajky a cesnak-tiež trocha posoliť.Na zeleninu uložiť kapra a zvyšok slaniny,pevne zabaliť ,vložiť do pahreby a piesť.