Živánska doma na plechu fotorecept
Foto: majkok
Živánska doma na plechu.
5
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
60 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny očistíme a nakrájame.
-
2
Všetko vložíme do väčšej misy, poriadne premiešame, okoreníme a osolíme.
-
3
Potom všetko rozložíme na plech a vložíme do rúry na 220 stupňov.
-
4
Po asi 15 minútach podlejeme vodou cca 300 ml a necháme piecť. Po 1/2 hodine premiešame.
-
5
Pečieme ďalšiu cca 1/2 hodinku. Keď sme spokojní s výsledkom, naložíme si na tanier. Dobrú chuť :)
Skús podliat vodou. Jednak nemusíš dusiť, vidíš na to ,zemiaky aj mäsko pekne zmäknú, všetko je vo finále vyvážené.
Ináč ,nepísal som parky, ale Parková klobasa, či špekačky.
Kazdy si tam da, co ma rad, ved je to navod nie dogma.
Ja som použil ,,parkovu klobásu,, ale je to niečo ako Kabanos, alebo Slovenská točena.