Kačacia pečeň
Kačacia pečeň

Kačacia pečeň fotorecept

lunalu - bez fotkylunalu, 12. januára 2021
Kačacia pečeň (fotorecept)
Foto: lunalu

Delikatesa.

Suroviny

1 ks
500 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pečienku umyjeme a osušíme.

    Kačacia pečeň (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Kačaciu masť dáme do menšieho hrnca, rozohrejeme (musí vrieť).

    Kačacia pečeň (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do rozohriatej masti vložíme pečienku a necháme variť 5 min.

    Kačacia pečeň (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po 5 minútach vypneme a pečienku necháme v masti ešte 5 minút.

  5. 5

    Pečienku vyberieme z masti, osolíme, okoreníme a zabalíme do alobalu na 10 minút.

    Kačacia pečeň (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Hotovo, najlepšie nakrájať na jemné plátky, podávať s chrumkavým chlebíkom alebo varenými zemiakmi.

Diskusia k receptu


Jeden komentár