Kačacia pečeň fotorecept
Foto: lunalu
Delikatesa.
Postup
-
1
Pečienku umyjeme a osušíme.
-
2
Kačaciu masť dáme do menšieho hrnca, rozohrejeme (musí vrieť).
-
3
Do rozohriatej masti vložíme pečienku a necháme variť 5 min.
-
4
Po 5 minútach vypneme a pečienku necháme v masti ešte 5 minút.
- 5
Pečienku vyberieme z masti, osolíme, okoreníme a zabalíme do alobalu na 10 minút.
- 6
Hotovo, najlepšie nakrájať na jemné plátky, podávať s chrumkavým chlebíkom alebo varenými zemiakmi.
Tiež kačacia pečeň:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 5
Diskusia k receptu