Zeleninový karbonátok
Adrián Hermann
šéfkuchár hotela Sandor Pavillon v Piešťanoch, 9. júna 2010
šéfkuchár hotela Sandor Pavillon v Piešťanoch, 9. júna 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Zeleninu nahrubo zomelieme, pridáme na jemno nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Ochutíme, pridáme petržlenovú vňať, vajcia, múku a strúhanku.
- 2
Premiešame a tvarujeme zeleninové karbonátky, ktoré ešte obalíme v strúhanke a na oleji vyprážame do zlatova.
- 3
NÁŠ TIP: Čaro zeleninového karbonátku je ukryté v tom, že môžete použiť zeleninu, ktorú práve máte poruke. Najlepšia je čerstvo vybratá zo záhonu v záhrade.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Len sa mi zvyknú roztvárať, lebo dávam asi veľa zeleniny, a potom nedržia po kope, ale ja to už nejak vyšpekulujem.
Najlepšia je čerstvo vybratá zo záhonu v záhrade, teda surová :)