Tento receptík je zdravý, diétny, vhodný na redukciu hmotnosti, chutný a aj rýchly. Samozrejme sa dá takto pripraviť v podstate akákoľvek zelenina, výborná je Zobraziť celý popisTento receptík je zdravý, diétny, vhodný na redukciu hmotnosti, chutný a aj rýchly. Samozrejme sa dá takto pripraviť v podstate akákoľvek zelenina, výborná je brokolica, karfiol, kaleráb, reďkovka.....
porcia
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 väčší |
|
1 väčšia |
|
1 malý |
|
1 a 1/2 kelímku /188ml/ |
|
1 ks |
|
podľa potreby (na zahustenie) |
|
1 KL |
|
1 alebo 2 ČL sušený alebo čerstvý |
|
|
|
|
Postup
-
1
Zemiak dobre umyjeme, neošúpeme, zeler dobre umyjeme, cibuľu očistíme.
- 2
Všetko pokrájame na tenšie kolieska, cca 3-4mm hrubé.
- 3
Jogurt vymiešame s vajíčkom, prilejeme trochu vody, zahustíme Solamylom, opatrne osolíme, okoreníme kurkumou a kôprom.
- 4
V tomto cestíčku obalíme zeleninu a vyprážame na rozpálenom oleji.
- 5
Doporučujem podávať s varenými zemiakmi, zemiakovým pyré.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu