Zeleninová zmes do polievky

joel - bez fotkyjoel, 3. októbra 2012

Možno že už tu niečo podobné je ale ja som sa s tym nestretol. Kedže podľa mňa je to veľmi dobra a chutná surovina, ponúkam ju aj Vám.

Suroviny

700 g
300 g
500 g
250 g
250 g
250 g
250 g
5 ks
5 ks
500 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zeleninu umyjeme, očistime a pomelieme na mlynčeku na mäso, dôkladne premiešame so soľou a natlačime do skiel tak aby sme vytlačili vzduchové medzery a uzatvorime. Nesterilizujeme! Skladujeme v tmavej a chladnej miestnosti. Vydrži viac ako rok....

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
a veru to môže byť dobré do polievky, ktorú už nesolíme, kk
ano je to dobré,ale treba potom už opatrne soliť.
To by sa mi páčilo, lebo nemám kde skladovať zeleninu, keď sa mi urodí. Koľko potom dávaš tej zmesi do polievky?