Foto: hrky
Prikladám jednoduchý a veľmi chutný recept na večeru či obed a nezaberie vám veľa času. Možno zachutí aj tým papkáčom, ktorí nemajú veľmi radi Zobraziť celý popisPrikladám jednoduchý a veľmi chutný recept na večeru či obed a nezaberie vám veľa času. Možno zachutí aj tým papkáčom, ktorí nemajú veľmi radi zdravú stravu, alebo minimálne niečo, čo sa zdravej strave podobá :) Ale určite doporučujem, budú prekvapení :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sójové slížiky si vopred namočíme, alebo skôr premiešame spolu so sójovou omáčkou, kto má rád tak ako my štipľavejšie, môže použiť pikantnú. Čiže premiešame spolu slížiky so sójovou omáčkou, olejom, worcestrovou omáčkou a trochou vegety natural. Necháme takto v chladničke do druhého dňa.
- 2
Nakrájame si cibuľu nadrobno a dáme na panvicu usmažiť, ale nie na oleji, ale na troche vody, prípadne vývaru. Ja som mala z predošlej váry sojových kociek vývar, tak som použila ten. K tomu pridáme na kocky nakrájané tofu a mrazenú čínsku zeleninu a všetko podusíme.
- 3
Podávame s celozrnným chlebom. Dobrý chuť :)
- 2
Nie v zlom, je to taka rychlovka v nudzi no....;))