Zbojnícky šalát
Je to recept pravdepodobne ten naozaj pravý, na šalát, ktorý má rôzne názvy ako Rumcajs, Rumpeľ a Zbojnícky. Ale do toho
pôvodného išlo ešte dosť mletého čierneho korenia, ale neviem množstvo. Recept nie je môj je prevzatý z webu chytrazena.
Zdroj: web chytrazena
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g |
|
3 ks |
|
3 ks |
|
2 ks |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 bal. |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Očistenú cibuľu a špekáčiky nakrájame na kolieska, kapiu a kyslé uhorky na prúžky. Všetko spolu zmiešame.
- 2
Pridáme olej, ocot, kečup, worcesterskú omáčku a majonézu. Všetko spolu dobre premiešame. Šalát dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Tiež šalát:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu