Zbojnícka mladosť
	        Autor receptu: bobo1
	         
	        
	        Tento recept robieval kedysi môj otec pred 30 rokmi a veľmi nám to chutilo. Názov tohto receptu presne neviem , ale otec to tak volal.
| 
 6porcií
 | 
 15 minútpríprava
 | 
 120 minúttepelná úprava
 | 
Postup
- Všetky druhy mäsa pokrájame na rezance.
Na masri speníme cibuľu, pridáme divinu, keď je divina polomäkká pridáme bravčovinu a teľacinu a nakoniec pridáme bravčovú pečienku.
- keď je všetko mäkké pridáme soľ, korenie, feferónku podľa vlastnej chuti a nakoniec pridáme lečo ( miesto leča môžme použiť čerstvé paradajky a papriky). 
Necháme prejsť varom a odstavíme.
- Podávame s čerstvým pečivom, môžme zmesou naplniť aj zemiakovú placku.