Zapekaný patizón s hlivovou plnkou
Milan Kovalčík
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 26. septembra 2019
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 26. septembra 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
1 ks väčší |
|
300 g |
|
200 g |
|
1 ks |
|
300 g |
|
200 g |
|
8 lístkov |
|
2 strúčiky |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Hlivu, pór a šalviu nakrájame na rezance a primiešame cottage cheese, ricottu, vajce, pretlačený cesnak, soľ a korenie.
- 2
Umytý a vydlabaný patizón naplníme zmesou, priklopíme odrezaným vrškom a pečieme v rúre rozohriatej na 200 °C 40 minút.
Tiež plnený patizón:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu