Zapekaný patizón s hlivovou plnkou
Milan Kovalčík
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 26. septembra 2019
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 26. septembra 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Hlivu, pór a šalviu nakrájame na rezance a primiešame cottage cheese, ricottu, vajce, pretlačený cesnak, soľ a korenie.
- 2
Umytý a vydlabaný patizón naplníme zmesou, priklopíme odrezaným vrškom a pečieme v rúre rozohriatej na 200 °C 40 minút.
Tiež plnený patizón:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu