Foto: skatulka
Recept som pripravovala ešte neskoro na jeseň a bol to posledný patizón z našej záhradky. Myslím, že sa však hodí aj teraz po sviatkoch, Zobraziť celý popisRecept som pripravovala ešte neskoro na jeseň a bol to posledný patizón z našej záhradky. Myslím, že sa však hodí aj teraz po sviatkoch, trošku na odľahčenie. Nahradiť sa dá aj cuketou, alebo nejakou inou zeleninou.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Mladý patizón nakrojíme a vydlabeme vnútro. Ja som patizón potom dala nachvíľu predpiecť do rúry, aby zmäkol.
- 2
Zmes si pripravíme tak, že na kvapke oleja orestujeme cibuľku, pridáme nakrájané vnútro patizóna a pokrájané paradajky. Chvíľku podusíme a po miernom vychladnutí pridáme bryndzu.
- 3
Zmesou naplníme predpečený patizón, posypeme syrom a necháme zapiecť. Pečieme na 200°C asi 25 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu