Foto: vio
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky a karfiol si uvarime v osolenej vode.
- 2
Po uvareni zbavime zemiaky supky a nakrajame na kolieska. Karfiol pokrajame na mensie casti, cukinu na a sunku na kocky.
- 3
Do zapekacej misky, vymastenej maslom, si poukladame vrstvu zemiakov,na to vrstvu karfiolu, cukinu a sunku. Na to opat vrstvu zemiakov,karfiolu,cukiny a sunky.
- 4
V miske si zmiesame vajicka,mlieko,smotanu,koreniny,sol a polku nastruhaneho syra a vsetko to rozlejeme na vrstvy. Tak aby boli vrstvy zaliate. Ak to nestaci,staci pridat ingrediencie. Zakryjeme alobalom a dame piect na 200 °C. Ak to zacne varit,stisime na 150°C a varime dokym bude cukina makka a zmes stuhnuta. Na konci to posypeme druhou polkou nastruhaneho syra a uz len dame dopiect aby bol syr pekne roztopeny, bez alobalu ;) Dobru chut :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu