Yaki Onigiri
Foto: ryzasos
Yaki Onigiri, jednoduchý a chutný pokrm, ktorý pochádza z japonskej kuchyne, je skvelý spôsob, ako vytvoriť výnimočné dobroty priamo z pohodlia vášho domova. Zobraziť celý popisYaki Onigiri, jednoduchý a chutný pokrm, ktorý pochádza z japonskej kuchyne, je skvelý spôsob, ako vytvoriť výnimočné dobroty priamo z pohodlia vášho domova. Tieto ryžové trojuholníky sú najprv uvarené a potom opekáme na panvici, majú úžasnú chuť a textúru. Vyskúšajte tento recept s ryžou SOS Classic.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu dôkladne prepláchnite v studenej vode, až kým voda nebude čistá. Následne vložte ryžu do hrnca a pridajte vodu. Uvarte ryžu podľa pokynov na obale.
- 2
V malom hrnci zmiešajte sójovú omáčku, med a sezamový olej. Ohrejte na miernom ohni, kým sa nevznikne homogénna omáčka. Odstavte z tepla.
- 3
Keď je ryža uvarená, nechajte ju vychladnúť na izbovú teplotu. Potom ju rukami vytvarujte do trojuholníkových alebo guľatých tvarov podľa vašej preferencie.
- 4
Na panvici rozohrejte trochu oleja na strednom ohni. Položte vyformované onigiri na panvicu a smažte ich z oboch strán, až kým nezískajú zlatohnedú farbu.
- 5
Keď sú onigiri hotové, potrite ich pripravenou omáčkou a posypte praženým sezamom.
- 6
Pred podávaním môžete onigiri zdobiť nakrájanými prúžkami nori a ozdobiť ich podľa vašej fantázie.
Tiež ryžové krokety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu