Vyprážaný moravský rezeň s vlašským šalátom
Adrián Vitáloš
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 4. decembra 2009
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 4. decembra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
6
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
750 g |
|
10 g |
|
500 g |
|
200 g |
|
6 ks |
|
Plnka: | |
5 ks |
|
50 g |
|
50 g |
|
Vlašský šalát: | |
600 g |
|
100 g |
|
150 g |
|
80 g |
|
80 g |
|
100 g |
|
Postup
-
1
Plnka na rezne: Vyšľahané vajcia zmiešame so slaninou a šunkou. Opečieme na panvici na tuhšiu praženicu. Bravčové karé nakrájame na rezne, vyklepeme a naplníme vychladenou praženicou (zatočíme do rolky).
- 2
Obaľujeme v trojobale (múka, rozšľahané vajcia, strúhanka) a vyprážame na rozpálenom oleji.
- 3
Vlašský šalát: Uvarené zemiaky v šupke ošúpeme, nakrájame na kocky a zmiešame s vyššie uvedenými surovinami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu