Vyprážaný moravský rezeň s vlašským šalátom

Adrián Vitáloš
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 4. decembra 2009
Vyprážaný moravský rezeň s vlašským šalátom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
6
porcií
50 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
10 g
500 g
200 g
6 ks
Plnka:
5 ks
50 g
50 g
Vlašský šalát:
600 g
100 g
150 g
80 g
80 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plnka na rezne: Vyšľahané vajcia zmiešame so slaninou a šunkou. Opečieme na panvici na tuhšiu praženicu. Bravčové karé nakrájame na rezne, vyklepeme a naplníme vychladenou praženicou (zatočíme do rolky).

  2. 2

    Obaľujeme v trojobale (múka, rozšľahané vajcia, strúhanka) a vyprážame na rozpálenom oleji.

  3. 3

    Vlašský šalát: Uvarené zemiaky v šupke ošúpeme, nakrájame na kocky a zmiešame s vyššie uvedenými surovinami.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Určite to je dobré aj s tým vylepšeným zemiakovým šalátom, ale do vlašáku ešte trochu worčestru.