Vyprážané korbáčiky
Vyprážané korbáčiky - chuťovka k pivu a vínu. Perfektná chuťovka, ktorá spríjemní večer. Môžte to kľudne použiť aj pre návštevu.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Korbáčiky si rozbalíme prekrojíme na polovičku. Pripravíme si troj obal klasický ( ako na rezne) s tým rozdielom, že strúhanku nakoreníme vyššie uvedenými koreninami a pridáme sezam a premiešame poriadne, aby sa všetko spolu poriadne zmiešalo.
- 2
Korbáčiky obalíme a vypražíme. Dbajte na to, aby sa pri vyprážaní, syr kompletne neroztiekol. Servírujte s dresingmi. Vhodný je cesnakový ( nájdete v mojich receptoch) a nejaký pikantný.
Tiež korbáčiky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu