Vyprážané korbáčiky
Vyprážané korbáčiky - chuťovka k pivu a vínu. Perfektná chuťovka, ktorá spríjemní večer. Môžte to kľudne použiť aj pre návštevu.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 bal |
|
200 g |
|
|
|
3 g |
|
10 g |
|
40 g |
|
3 ks |
|
0,04 dcl (31 %) |
|
180 g |
|
3 dcl |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Korbáčiky si rozbalíme prekrojíme na polovičku. Pripravíme si troj obal klasický ( ako na rezne) s tým rozdielom, že strúhanku nakoreníme vyššie uvedenými koreninami a pridáme sezam a premiešame poriadne, aby sa všetko spolu poriadne zmiešalo.
- 2
Korbáčiky obalíme a vypražíme. Dbajte na to, aby sa pri vyprážaní, syr kompletne neroztiekol. Servírujte s dresingmi. Vhodný je cesnakový ( nájdete v mojich receptoch) a nejaký pikantný.
Tiež korbáčiky:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár