Vyprážané korbáčiky
Vyprážané korbáčiky

Vyprážané korbáčiky

tomisuccess9 - fotkatomisuccess9, 12. decembra 2017

Vyprážané korbáčiky - chuťovka k pivu a vínu. Perfektná chuťovka, ktorá spríjemní večer. Môžte to kľudne použiť aj pre návštevu.

3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 bal
200 g
3 g
10 g
40 g
3 ks
0,04 dcl (31 %)
180 g
3 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Korbáčiky si rozbalíme prekrojíme na polovičku. Pripravíme si troj obal klasický ( ako na rezne) s tým rozdielom, že strúhanku nakoreníme vyššie uvedenými koreninami a pridáme sezam a premiešame poriadne, aby sa všetko spolu poriadne zmiešalo.

  2. 2

    Korbáčiky obalíme a vypražíme. Dbajte na to, aby sa pri vyprážaní, syr kompletne neroztiekol. Servírujte s dresingmi. Vhodný je cesnakový ( nájdete v mojich receptoch) a nejaký pikantný.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
A zas - 4 mililitre šľahačky, to si taký šporovlivý, alebo varíš v labáku?