Vyprážané kapustové plátky fotorecept
Foto: izabella929
Pripravovala som si kapustné listy na sarmu a to čo mi zvýšilo z hlávky a listy boli už príliš malé som použila na veľmi Zobraziť celý popisPripravovala som si kapustné listy na sarmu a to čo mi zvýšilo z hlávky a listy boli už príliš malé som použila na veľmi chutnú pochúťku. Inak zvyknem tento zbytok nakrájať ku kyslej kapuste keď varím sarmu, no listy som zamrazila na pozdejšie a keďže kapusta už na 80 % uvarená, nakrájala som z nej plátky.
porcie
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Zbytok hlávky kapusty som nakrájala na tenké plátky ako mäso.
-
2
Vajcia so soľou som vyšľahala a do nich som namočila plátok kapusty a potom do domácej strúhanky. Múka sa nepoužíva.
-
3
Obalené plátky boli pripravené na vyprážanie. Maslo s olejom som zohriala a ukladala do neho plátky.
-
4
Vyprážala som pomaly, aby sa kapusta ešte opiekla.
-
5
Vypražené plátky som ukladala na kuchynský papier.
-
6
Podávala som so zemiakmi, ktoré som posypala nakrájanou cesnakovou pažítkou a s paradajkovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.
a vidim ze si tu legndarnu solnicku plus dalsie rekvizity vymenila za pribor so servitkou.
Zbytečně moc teček.
Tak poraď,aká dekorácia by bola vhodná.
Radox, ved sa nehanbi, ze chces byt Izkin dvorny ,,, fotograf :-)))
Izabelka, som rada, ze sa opet smejes, je az napodiv, na com tu ludia baziruju, bud sama sebou a prajem ti vsetko dobre,
@radox1 gyc je s tvrdym
usmievam sa
on je dosť tu na @Izabelku tvrdý
tak mu nechaj dačo mäkké..
:-)
Nechápem, ako niekto normálny môže napísať takú hlúposť. Kombinácia masla s olejom je úplne normálna. Mrkol som na internete, nájdeš tam kopu receptov s touto kombináciou a od "onakvejších" kuchárov, ako sme my dvaja. NIKDY nepíš NIKDY, keď tomu nerozumieš. @Izabelin recept je výborný, ako aj väčšia časť jej receptov.
nie som tvrdy,recept sa mi paci,odpoved smerovala oborovi.a ano,chyba sa pritrafila,gyc je samozrejme tvrde y.
ber ma s nadhľadom-prosím..:-)
:-))))
Ja uvarím kapustu rozoberiem, uvarím, hlubiky trocha naklepem tĺčikom na mäso plním šunkou, syrom.Ale je to Tvoje varenie.