Vyprážané bravčové nožičky

Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 2. decembra 2014
Vyprážané bravčové nožičky
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
35 minút
príprava
210 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
2 ks
2 korene

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv umyjeme očistené nožičky, osolíme ich, zabalíme do čistej kuchynskej utierky a dáme variť.

  2. 2

    K nožičkám pridáme zeleninu, ktorú po uvarení vyberieme a nakrájame na malé kocky.

  3. 3

    Bravčové nožičky varíme asi 180 minút, aby sa oddelilo mäso od kosti, potom ich necháme vychladnúť, pridáme nakrájanú zeleninu, soľ, čierne korenie a obalíme v strúhanke. Napokon obalené nožičky vypražíme.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Ja by som namiesto utierky volila sterilnú nemocničnú gázu. Urobí ten istý účel a máte istotu, že nebola predtým praná v pracích prostriedkoch.
Tie nožičky teda varíme v tej utierke? A tu zeleninu pridáme k nožičkam do utierky? Udivuje to iba mna že profesionáli odflaknu recept?