Foto: valina
Krehké pečivo k Veľkej noci.
50
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto zmiešame a vypracujeme cesto, ktoré necháme do druhého dňa odpočívať. Potom cesto rozvaľkáme, vykrajujeme rôzne tvary, poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme na 200 °C asi 15 minút.
- 2
Po vychladnutí natierame jednotlivé kusy lekvárom alebo Nutellou a zlepujeme.
- 3
Nakoniec vrchnú časť máčame do rozpustenej bielej čokolády a ozdobujeme podľa fantázie.
Tiež drobné pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
zlepovanie na opak