Veľkonočná baba

ingridkaingridka - fotkaingridkaingridka, 30. marca 2013

Pripravujem vždy na Veľku noc

Suroviny

10 ks žemle, rožky, alebo bagety
 alebo ine huby
 alebo pažítka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pečivo a údené mäso si nakrájame na kocky. Hríby - ja používam šampiony - olupem a tiež nakrajam - ak používate sušené, zalejeme horucou vodou nech napučia a potom z nich vodu vyžmykame. Všetko čo sme nakrajali, dame do veľkej misy a polejeme trochou rozpusteného masla. Pridáme bylinky

  2. 2

    Vajíčka - oddelíme si bielka od žltkov. Žltka vymiešame s horčicou trochou medu, ciernym korením a solou - sol len štipku, pretoze udené mäso je slané - a polejeme našu masu v mise :)) Bielka vyslahame - zvyknem ich vyslahat s trochou citronovej štavy.

  3. 3

    Vsetko spojíme, dame do vymasteného plechu, pečieme - zvyknem na 180 st. cca 45 minut.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: