Foto: ingridkaingridka
Pripravujem vždy na Veľku noc
Postup
-
1
Pečivo a údené mäso si nakrájame na kocky. Hríby - ja používam šampiony - olupem a tiež nakrajam - ak používate sušené, zalejeme horucou vodou nech napučia a potom z nich vodu vyžmykame. Všetko čo sme nakrajali, dame do veľkej misy a polejeme trochou rozpusteného masla. Pridáme bylinky
- 2
Vajíčka - oddelíme si bielka od žltkov. Žltka vymiešame s horčicou trochou medu, ciernym korením a solou - sol len štipku, pretoze udené mäso je slané - a polejeme našu masu v mise :)) Bielka vyslahame - zvyknem ich vyslahat s trochou citronovej štavy.
- 3
Vsetko spojíme, dame do vymasteného plechu, pečieme - zvyknem na 180 st. cca 45 minut.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu