4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
100 - 120 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z alobalu si vytvarujeme 4 „hniezda“, vytrieme ich olejom, vložíme do nich posolené, okorenené a naklepané plátky mäsa, na ne šunku a slaninu, uložíme ich do pekáča, alobal čiastočne uzatvoríme a pečieme v rúre pri teplote 180 stupňov Celzia. Kečup zmiešame s trochou paprikového pretlaku, sójovou omáčkou a mletým čiernym korením.
- 2
Keď je mäso mäkké, zalejeme každú porciu ochuteným kečupom, prikryjeme syrom a v otvorených „hniezdach“ dopečieme. Podávame s duseným pórom, ktorý pripravíme tak, že maslo zahrejeme a vložíme doň ošúpané mandle. Pridáme natenko pokrájaný pór, mierne osolíme a dusíme asi 5 minút.
- 3
Pridáme hrozienka, zahustíme strúhankou a ochutíme octom. Premiešame a odstavíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu