Ono to vlastne nie je obyčajná vajíčková nátierka, ale skôr vajíčkovo-cesnakovo-zeleninová nátierka... Na začiatku to bola iba obyčajná vajíčková nátierka, no s priateľom sme Zobraziť celý popisOno to vlastne nie je obyčajná vajíčková nátierka, ale skôr vajíčkovo-cesnakovo-zeleninová nátierka... Na začiatku to bola iba obyčajná vajíčková nátierka, no s priateľom sme tam začali pridávať rôzne suroviny a vzniklo z toho toto.. dúfam, že sa vám bude páčiť ...
príprava
Postup
-
1
Vajíčka uvaríme natvrdo. Ošúpeme, opláchneme a oddelíme bielka od žitkov.
- 2
Maslo dojemna vymiešame s horčicou a žitkami. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, bielka, pretlačený cesnak, nadrobno nakrájanú zeleninu podľa chuti. My si dávame paradajky a kyslú uhorku, ale kľudne si dajte papriku, uhorku, reďkovku.. Jednoducho čokoľvek, čo vás napadne a máte to radi.
- 3
Nakoniec dobre premiešajte a dochuťte soľou a korením. Suroviny môžete pridávať a odoberať podľa toho, čo máte radi a čo nie.. Prajem dobrú chuť :) :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu