Vajíčková nátierka

bambulkaadka - bez fotkybambulkaadka, 10. septembra 2011

Ono to vlastne nie je obyčajná vajíčková nátierka, ale skôr vajíčkovo-cesnakovo-zeleninová nátierka... Na začiatku to bola iba obyčajná vajíčková nátierka, no s priateľom sme Zobraziť celý popisOno to vlastne nie je obyčajná vajíčková nátierka, ale skôr vajíčkovo-cesnakovo-zeleninová nátierka... Na začiatku to bola iba obyčajná vajíčková nátierka, no s priateľom sme tam začali pridávať rôzne suroviny a vzniklo z toho toto.. dúfam, že sa vám bude páčiť ...

15 minút
príprava

Suroviny

4-5 ks natvrdo
1 ks
1-2 čl
150 g
5 strúčikov




Postup

  1. 1

    Vajíčka uvaríme natvrdo. Ošúpeme, opláchneme a oddelíme bielka od žitkov.

  2. 2

    Maslo dojemna vymiešame s horčicou a žitkami. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, bielka, pretlačený cesnak, nadrobno nakrájanú zeleninu podľa chuti. My si dávame paradajky a kyslú uhorku, ale kľudne si dajte papriku, uhorku, reďkovku.. Jednoducho čokoľvek, čo vás napadne a máte to radi.

  3. 3

    Nakoniec dobre premiešajte a dochuťte soľou a korením. Suroviny môžete pridávať a odoberať podľa toho, čo máte radi a čo nie.. Prajem dobrú chuť :) :)

Diskusia k receptu

bambulkaadka
je to veľmi rýchla a jednoduchá nátierka.. najdlhšie trvá uvariť a ošúpať vajíčka :)
bambulkaadka
je to veľmi rýchla a jednoduchá nátierka.. najdlhšie trvá uvariť a ošúpať vajíčka :)
2010
Popularne u nas, robime podobne len na miesto plnotucnej horcice davame Dijonsku a este pol lyzicky curry a maslo pol na pol s kyslou smotanou a cez leto jarnu cibulku na miesto cibule.



bambulkaadka
no tak aj táto vyzerá krásne... a vdaka tej smotane je určite vláčnejšia... niekedy vyskúšame aj túto vašu :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia