Foto: kecemis
Je ich tu dost, ja viem. Ale opakovanie je matka mudrosti. Je vyborna na chlebe ale aj na salatovom liste.
8-10
porcií
porcií
15-20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
6-8 ks |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
3 PL hrubá |
|
1/2 KL |
|
200 g |
|
4-6 ks |
|
1 PL strúhaný |
|
|
|
podľa chuti (nemusí byť) |
|
|
Postup
-
1
Dal som si varit vajcia na tvrdo a zacal pripravovat slaninu. Nakrajal som na drobno a dal ju vyprazit. Nakrajal som nadrobno cibulku.
-
2
V miske som si zmiesal majonezu, smotanu, ja davam jedna k jednej, paprika, chren, sol a korenie, vychladnute skvarky a horcicu. Dobre som premiesal.
-
3
Nakoniec som pridal nakrajanu cibulku a pretlacil som vychladnute vajicka. Zamiesal a dal aspon na dve hodiny do chladnicky.
-
4
Zvycajne robievam vecer a do rana sa krasne chute prepoja. Da sa aj bez slaniny ale to uz nie je ono.
ukladám, 5* posielam a dakujem za receptík.
Recept je zaujímavý a aj pekne spracovaný.