Foto: fredybr
3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Žĺtky vyšľaháme s maslom, kryštálovým a vanilkovým cukrom do peny. Primiešame nastrúhanú citrónovú kôru s mliekom, pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva. Nakoniec zľahka vmiešame tuhý sneh vyšľahaný z bielkov.
- 2
Medzitým si zohrejeme prístroj na vafle, zľahka potrieme olejom, naplníme cestom podľa návodu a pečieme do zlatista.
- 3
Vafle potrieme podľa chuti medom, lekvárom, prípadne čokoládou, Nutellou, dozdobíme ovocím a šľahačkou.
Tiež vafle:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu