Údený pstruh
Údený pstruh

Údený pstruh s citrónovým želé a chrenovou šľahačkou fotorecept

Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 27. decembra 2019
Údený pstruh s citrónovým želé a chrenovou šľahačkou (fotorecept)
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

500 g
200 g
100 g
10 ks
10 plátkov
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Želatínu namočíme na 5 minút do studenej vody.

  2. 2

    Z citrónov vylisujeme šťavu. Šťavu s cukrom ohrievame za stáleho miešania, až kým sa cukor nerozpustí.

    Údený pstruh s citrónovým želé a chrenovou šľahačkou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Želatínu vytlačíme a rozmiešame v teplej citrónovej šťave, vlejeme do formy a necháme tuhnúť v chlade aspoň 4 hodiny

    Údený pstruh s citrónovým želé a chrenovou šľahačkou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Zo smotany vyšľaháme šľahačku, do ktorej primiešame nastrúhaný chren. Na tanier ukladáme kúsky pstruha, nakrájané citrónové želé, chrenovú šľahačku a šalát.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: