Tvarohový zákusok
Tvarohový zákusok

Tvarohové rezy

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 30. júla 2020. Komerčný recept.
20 minút
na 175 °C

Suroviny

Piškóta:
6 ks
6 PL
6 PL
3 PL
1 bal.
2 PL
Krém:
250 g
500 g
150 g
2 bal.
3 - 4 PL
Poleva:
150 g
100 g
4 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Piškóta: Žĺtky s cukrom asi 10 minút šľaháme do peny. Primiešame olej, polohrubú múku s kypriacim práškom do pečiva, kakao a nakoniec zľahka zamiešame tuhý sneh vyšľahaný z bielkov. Cesto vylejeme na vymasetný a múkou vysypaný hlboký plech. Pečieme 20 minút pri 175 °C.

  2. 2

    Krém: Do hladka vyšľaháme zmäknuté maslo s vanilínovým a práškovým cukrom, pridáme tvaroh a rum. Krém natrieme na upečenú vychladnutú piškótu.

  3. 3

    Poleva: Čokoládu a maslo roztopíme, primiešame mlieko a polevou polejeme koláč. Necháme stuhnúť a podávame.

Diskusia k receptu

barus113
Piškót sa mi vôbec nepodaril tak ako je ukázané na obrázku. Postupovala som tak qk9 bolo napísané, neviem kde je chyba.


barus113
Piškót sa mi vôbec nepodaril tak ako je ukázané na obrázku. Postupovala som tak qk9 bolo napísané, neviem kde je chyba.


barus113
Piškót sa mi vôbec nepodaril tak ako je ukázané na obrázku. Postupovala som tak qk9 bolo napísané, neviem kde je chyba.


barus113
Piškót sa mi vôbec nepodaril tak ako je ukázané na obrázku. Postupovala som tak qk9 bolo napísané, neviem kde je chyba.