Foto: ingova
Robila som ho prvý krát ale bol naozaj úžasný.
12
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Cesto: | |
2 ks |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
2 hrnčeky |
|
1 ks |
|
1 hrnček |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
2 ČL |
|
Plnka: | |
500 ml |
|
2 ks |
|
1 ks (Hera) |
|
500 g |
|
4 PL |
|
|
|
Poleva: | |
100 g |
|
2 ks |
|
Postup
-
1
Vajcia vyšlaháme s cukrom, pridáme mlieko, olej, vanilkový cukor, hladkú múku s práškom do pečiva . Do polovici cesta dám kávu a do druhej kakao. Svetlé cesto vylejem na vymastený a vysypaný plech a druhé cesto cikcato kakaové cesto. Upečieme 180 C na 20 minút.
- 2
Uvaríme puding, do horúceho maslo, rum, tvaroh , vymiešame a nalejeme na koláč.
- 3
Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli, primiešame smotanu a natrieme na koláč. Dáme do chladničky stuhnúť. Môžeme lubovolne ozdobiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu