Tortilly plnené kuracím mäsom
Ján Duda
šéfkuchár reštaurácie Leberfinger v Bratislave, 4. januára 2015
šéfkuchár reštaurácie Leberfinger v Bratislave, 4. januára 2015

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Osolíme a okoreníme. Papriky a cesnak nakrájame na menšie kúsky. Ľadový šalát nakrájame na pozdĺžne plátky.
- 2
Olivový olej rozohrejeme na panvici a orestujeme kuracie kúsky. Pridáme nakrájanú papriku a cesnak a ešte chvíľu restujeme. Jogurt zmiešame s pažítkou a ochutíme soľou a korením.
- 3
Na každú tortillu položíme plátky ľadového šalátu, polejeme jogurtom, navrstvíme mäso so zeleninou a poriadne zabalíme. Pred podávaním naplnené tortilly ohrejeme.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu