Tento recept som objavila v časopise,vyskúšala,skúste možno Vám zachutí tak ako mne.
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Jablká očistíme a postrúhame,pridáme med,šťavu z polovice citronu,citronovú koru a nasekané orechy,hrozienka.Šťavu z jabĺk zlejeme do pohára.
- 2
Dno tortovej formy vymastíme maslom a vysypeme ovsenými vločkami,dobre popritláčame,polejeme maslom a šťavou z jabĺk,ktorú sme zriedili s džúsom.Na vločky dáme vrstvu jablkovej zmesi,potom znovu ovsené vločky,pokvapkáme maslom pridáme vrstvu jabĺk a polejeme džúsom.Ovsené vločky musia byť dobre nasiakle džúsom.
- 3
Dáme do chladničky na niekoľko hodín,pokrájame a možeme podávať. DOBRU CHUŤ
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nemáš náhodou foto? pre lepšiu inšpiráciu
ako napísal @jamarlen , zajtrajšie raňajky sú jasné :)