Tika Masala

docent23 - fotkadocent23, 5. marca 2011
20 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (hustý)




Postup

  1. 1

    Na panvici rozpáliť olivový olej. Pridať na prúžky nakrájanú cibuľu, zázvor, chilli papricky, a cesnak. Premiešať, a pridať garam masalu, kurukumu, cukor a konzervu paradajok. Povariť 15 minút. Nakoniec rozmixovať.

  2. 2

    Osolené, okorenené a na kocky nakrájané kuracie prsia orestovať na oleji. Pridať rozmixovanú zmes, a povariť 15 min. Nakoniec vmiešať jogurt. Podávať s ryžou.

Diskusia k receptu

zinnajdha
ospravedlňujem sa. recept som veľmi rýchlo prečítala. Práce chvatná málo platná ! Ale aj tak Tiku uvarím čo najskôr.
zinnajdha
Myslím, že niečo podobné som chcela jesť v indickej reštaurácii. Bolo to označené "iba" dvoma papričkami. Nevedela som zjesť viac ako tri lyžice aj to len s množstvom ryže. Keď budem pripravovať Tiku, dám pozor na papričky...
mamatata2
Takéto jedlá môžem, ale ešte sa mi nepodarilo zohnať garam masalu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia