Teľacie fašírky

feroad - bez fotkyferoad, 2. januára 2010
6
porcií
25 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
200 g
1 ks
podľa chuti
2 ks
2 ks
podľa chuti
2 PL
1 PL
2 ks
200 ml




Postup

  1. 1

    Mäso a salámu zomelieme na mlynčeku so žemľami, ktoré boli namočené v mlieku. Na oleji opražíme cibuľku a pridáme ju k pomletému mäsu. Všetko posolíme, okoreníme, pridáme vajíčka, posekanú petržlenovú vňať, horčicu a dobre zmiešame.

  2. 2

    Potom robíme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke. Vyprážame na tuku po obivoch stranách.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia